Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Szymbark 27-29.X.2006 R¦J & D.N.O.
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Stron: 1, 2
wenflon
Z siennikiem mo¿e byæ problem, w prawddzie jest ten wielki, pytanie czy bêdzie miejsce, bo on ca³y czas na³adowany, co¶ wykombinuje, robe nie ma porblemu. Kacper, Spaszu mówi³, ¿e jeszcze jedno wolne miejsce w aucie ma...

...pozdrawiam

Pietrek
Marcin Waszkielis
No to coraz lepiej:)
A móg³by mnie jeszcze kto¶ zabraæ z I³awy, oststecznie s Ostródy? Jak tak, to o której mam byæ?
wenflon
Z Torunia bêdzie te¿ jecha³ von Schwartz i planowo o 17 ma byæ w I³awie, ale ró¿nie to teraz bywa, bo podobno przerabiaj± na tej trasie tory i s± [beeep] opó¼nienia. W ka¿dym razie jak siê zbierzemy przed 15 z Ostródy to kto¶ po was z Szymbarka wyskoczy, a jak nam siê nie uda przed 15 to poczekamy i zrobimy tak, ¿eby was zgarn±æ po drodze, ok?
Marcus Aurelius Carnifex
Jakby co¶ to bêdê lecia³ przez Ostródê i I³awê tak jako¶ planujê w porze obiadowej.
Jakby co to:
0-508-044-887
Marcus Aurelius Carnifex
Pogoda siê zapowiada ³adna. Ja zabieram Wo³czka z I³awy ok 16.00.

Pa
Marcus Aurelius Carnifex
No i po Szymbarku. Pogoda by³a piêkna i s³oneczna - jedynie w Niedzielê trochê pokropi³o. Powalczyli¶my, pozwiedzali¶my, pokucharzyli¶my, popili¶my, po¶piewali¶my i by³o piknie.

Do nastêpnego razu. icon_wink.gif
wenflon
HejaHo!

Fajnie by³o, ale krótko jednak, w przysz³ym roku tydzieñ posiedzimy clap.gif

Kilka zdjêæ na naszej stronie, która znowu dzia³a o tu ooo...

Rze¼niczku, wrzuæ swoje szczerba.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Zdjêcia ³adne. Mnie ogarnê³o wielkie lenistwo i zrobi³em tylko parê fotek. Jak obrobiê to dam znaæ.

Co my¶licie na temat takich integracji?
Kacper
Hej,
Olbrzymie dziêki dla Was za niezapomniane chwile w Szymbarku. Monologi Kary jeszcze d³ugo mnie bêd± prze¶ladowa³y, a nauczka "kryzysu godziny trzeciej" nie pozwoli zapomnieæ o odpowiednim zaopatrzeniu w alkohol nastêpnym razem. Zaskoczy³omnie to jak szybko, sprawnie i genialnie zgra³y siê wszystkie ekipy. Je¶li jeszcze na nastêpnych Szymbarkach bêdziemy wspólnie pracowac (choæby nad palisad±), có¿ tylko patrzeæ jak Warmia i Mazury urosn± w potegê.
Pozdrawiam
Kacper
Spaszatoros
No ja tylko krótko. By³o miodzio! Warm-Maz... klawo! Ale fakt. Nastêpnym razem musimy trochê popracowaæ.
Marcus Aurelius Carnifex
Tiia.

Musimy i to sporo. Jak to nie jest wewnêtrzna impreza Roty to nagle wszyscy ³±cznie ze mn± dostaj± luza i pokazuj± siê ró¿nego rodzaju plastiki i szk³o.
No i wszyscy ³±cznie ze mn± na jesieñ siê zaleniwili i manewry jako¶ tak bokiem przesz³y. Ale to nic odbijemy sobie na wiosnê. icon_wink.gif

No i poza tym jak zawsze za³oga Wypas i Wyczes! Zw³aszcza chcia³em podziêkowaæ dla Spasza i Ostródy, ¿e na wszystkich imprezach rotowych s±. Dla reszty te¿ dziêkujê - sercudecznie.

Pa
Marcus Aurelius Carnifex
Dobra. Mam urlop to nadrabiam zaleg³o¶ci. Zaleg³e zdjêcia:
http://www.rzezniczek.lh.pl/index_06jak.htm

Nied³ugo nastêpne.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.