Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [ Toruñ ] Skóry
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
maly_michal
witam!!
Jak w temacie, szukam skór w okolicach Torunia. interesuja mnie zarówno skóry bydlêce jak i skóry saren, jeleni...
Szymon Piotr
Witam!

Okolice Torunia? Jak siê Bydgoszcz ³apie w tych okolicach to dobra (jeszcze siê nie przejecha³em) hurtownia skór (wyprawionych) jest przy ul. D³ugiej w sklepie z torebkami, walizkami itp. Przystêpne ceny i chyba nienajgorszy wybór.

Pozdrawiam
Bartosz
jo³
24 stycznia jadê do garbarni w Kaliszu (z Torunia) wiêc jak chcesz moge kupiæ co¶ dla Ciebie. Jak cos wal na priva.
W Toruniu na poczatku Szosy Lubickiej jest Pan sprzedaj±cy skóry. Ma ich ma³y wybór i niektóre sa okazjonalnie - zale¿y to od tego co akurat wpad³o mu w ³apki do wyprawienia. Nie wiem jakimi metodami garbuje on skóry. Zak³ad czynny w soboty miêdzy 10 a 13 (oi ile dobrze pamiêtam).
jo³

jakby którys z zacnych (smile.gif) mieszkañców Torunia mia³ ochotê zrzuciæ siê na skórê bydlêc±, 4mm, garbowan± ro¶linie z Kalisza to zapraszam na priva. Cena ca³ej skóry (ok. 3 m2 to jakie¶ 400z³ - w przybli¿eniu)
jo³
maly_michal
Dziêki bardzo za odpowiedzi. Lada dzieñ zajrzê na lubick±, nie jestem wybredny wiêc liczê na to ¿e co¶ dostane. je¶li nie to wpadnê do Bydgoszczy, bo i tak mia³em takie cos w planach, a je¶li i to nie odniesie sukcesu to poproszê wtedy na priva o dok³adniejsze namiary do Kalisza. Ale dziêkuje za propozycje!!
Niestety narazie siê nie z³o¿e!! Ale jak bêdê co¶ wiêkszego kupowaæ kiedy indziej to nie omieszkam zapytaæsmile.gif
pozdrawiam i solidnych skór ¿yczê!!
rycerz_XV
TA HURTOWNIA W BYDGOSZCZY JEST W SKLEPIE SAMSONITE (Z TOREBKAMI ITP.), ALE TAM TE¯ OSTATNIO RÓ¯NIE Z DOSTAWAMI. BY£EM NA POCZ¡TKU STYCZNIA I NIC NIE BY£O
avanti
Witam!
Prowadzê hurtowniê skór.Bardzo du¿y wybór, niskie ceny.
Hurtownia znajduje siê blisko Leszna Wlkp.
tel.603069110
Pozdrawiam Wioleta
Purvis
CYTAT(Bartosz)
jo³

W Toruniu na poczatku Szosy Lubickiej jest Pan sprzedaj±cy skóry. Ma ich ma³y wybór i niektóre sa okazjonalnie - zale¿y to od tego co akurat wpad³o mu w ³apki do wyprawienia. Nie wiem jakimi metodami garbuje on skóry. Zak³ad czynny w soboty miêdzy 10 a 13 (oi ile dobrze pamiêtam).
jo³

Witam.
Z którego pocz±tku? Tzn. od strony starówki, czy Lubicza?
Pzdr
Parlan
Uch wystarczy Allegro odwiedziæ i zasypi± Ciê skórami...
Pozdrawiam
Parlan
Rabiega
CYTAT(Parlan)
Uch wystarczy Allegro odwiedziæ i zasypi± Ciê skórami...
Pozdrawiam
Parlan

Tyle, ¿e ceny jakie osi±gaj± skrawki na allegro zdecydowanie przewy¿szaj± te, które proponuje np. kaliska garbarnia...Nie polecam zakupów skóry na serwisie aukcyjnym - przep³acicie i to bardzo-bardzo.
Ogólnie - pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.