Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Warszaw] Nity brazowe lub mosie¿ne ze ³bem kulistym
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Tatar
W Litwie ih poprosti niedostac!
Szukam gdzie w Warszawie ih dostac bo znajomy czasem jiesczi do Warszawy.
dlugoscz od 8 mm. noga nita - 3-4mm

Serdecnie dziekuje!
Miszowy
Witaj

Mam szcze¶cie, ¿e w sklepie metalowym w wo³ominie na przeciwko poczty (wo³omin jest blisko warszawy) s± do kupienia nity mosiê¿ne o ¶rednicy stopki 3 mm i w ró¿nych d³ugo¶ciach (sprawdzê jakich) G³ówka kolista.

Spytam znajomego o sklep w warszawie z szerszym asortymentem tych nitów, bo co¶ mi siê obi³o o uszy, ¿e kiedy¶ kupowa³ takie, wtedy napiszê adresy.

pozdrawiam
Tatar
Witam!
Bylbym bardzo wdiecznu za informacje!

Czekamwiadomosci i serdiecnie pozdrawiam!
Smokomir
Jak ostatnio by³em w asmecie (Al. Jerozolimskie 280) to nitów by³o jak mrówków - do wyboru do koloru: metalowe, mosiê¿ne, ocynkowane i mo¿e jeszcze jakie¶, których nie wypatrzy³em.
http://www.asmet.com.pl/kontakt.htm <- tutaj jest mapka z ich oddzia³ami i telefonami. Mo¿na zadzwoniæ wcze¶niej siakbyco icon_wink.gif
Miszowy
salve

Mam pytanie co do ASmet'u, czy wszystkie oddzia³y s± tak dobrze zaopatrzone, jak ten na Al. Jerozolimskich? Czy kto¶ by³ w pozosta³ych filiach?

PS. Znajomy podpowiada mi ¿e okolice placu grzybowskiego i ulicy pró¿nej (okolice ul. grzybowskiej i marsza³kowskiej) s± bogate w skepiki zaopatruj±ce kaletników i mnóstwo innych specjalistycznych profesji.
Spróbujê zrobiæ w wolnej chwili rekonesans.

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.