Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Kwiecieñ]¦wiêto Rêkawki - Kraków -> 18.04.06
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Boran
Miejsce: Kraków, Kopiec Krakusa
Data: 18 kwietnia 2006
Kontakt: druzynawislan@interia.pl

Rekonstrukcja tradycyjnego obrzêdu zwi±zanego z kultem przodków, pokazy rzemios³a i walki, handel.

Zapraszamy
S³awomir z Che³ma
S³awa!!
Bractwo Grodów Czerwieñskich melduje siê na posterunku szczerba.gif , z wielk± chêci± przyjedziemy do grodu Kraka!!
Ju¿ zarezerwowali¶my sobie wolne w pracy smile.gif .
Boran
W takim razie rezerwujemy okulistê tongue.gif
Radoslaw Rudobrody
Bielska Dru¿yn Najemna zg³asza chêæ uczestniczenia w ¶wiêcie.
(o ile nas wpu¶cicie na imprezê) :P
SLAWA!
Boran
Na pewno was nie wyrzucimy jak siê ju¿ zjawicie icon_wink.gif
Po wszelkie szczegó³y piszcie na maila dru¿yny.

pozdro
Radoslaw Rudobrody
Cieszê siê okrutnie smile.gif
Zatem wpadniemy z wielkim hukiem ;)
A tak na powa¿nie to ju¿ pos³a³em do Was ten diabelski wynalazem zwany w niektrych krêgach jako e-mail devil.gif
Ziemowit
Wis³oczañskie Plemie te¿ chêtnie siê zjawi, je¶li oczwi¶cie mo¿emy smile.gif
jagoda
proszê w takim razie o mail na konto dru¿ynowe
Radoslaw Rudobrody
no ja wyslalem maila jakis czas temu...
i do dzis nie dostalem zadnej odpowiedzi angsad.gif
prosilbym o jakakolwiek odpowiedz, negatywna badz pozytywna (choc wolalbym pozytywna) bo nie wiem na czym stoje...
slawa!
jagoda
w sobote bêdziemy dyskutowac o Rekawce, wiem ¿e to d³ugo trwa, ale na pewno ktos da znaæ w sobotê po po³udniu mailem icon_redface.gif
Thyrvald
Chcia³em ze swojej strony podziêkowaæ organizatorom (niestety nie z ka¿dym by³ czas porozmawiaæ). By³a to naprawdê udana impreza. Nied³ugo postaram siê zamie¶ciæ zdjêcia.
Pozdrawiam
Ziemowit
S³awa Dru¿yna Wojów Wi¶lañskich Krak! king.gif
Po raz kolejny bardzo przyjemne ¦wiêto Rêkawki siê odby³o. yes.gif blinkie.gif

Dziêkuje te¿ wojownikom za wspólne bitwy smile.gif
Do zobaczenia za rok pod Kopcem Kraka!
Thyrvald
oto i obiecana (skromna) galeria
http://www.vishet.yoyo.pl/galerie/rekawka/
Szamil
http://www.woje.szczepanow.pl/galerie/1804/ - skoro inni daj± galerie - to ja te¿ siê podzielê :D (103 fotki).

Impreza by³a super :D - gratulujê organizatorom i uczestnikom
Ahneta
Super impreza, super ludzie, super klimat. Nic dodac nic ujac.
Pozdrawiam smile.gif
jagoda
W imieniu organizatorów pragnê podziêkowac wszystkim za przybycie i naprawde udan± imprezê. Wielkie dziêki i mam nadziejê, ¿e skoro tak chwalicie Rêkawkê, to chetnie stawicie siê te¿ w przysz³ym roku.
Pzdr
svart
Dla mnie rewa. Niebawem zasilê galeriê o nasze, raro¿ne zdjêcia. Dziêki za ¶wietn± zabawê, mocne rodzimowiercze w±tki. Nie zabraknie nas w przysz³ym roku, to pewne.
Dla wielu nieopierzonych jeszcze rarogów by³a to pierwsza okazja uczestnictwa w imprezie historycznej st±d jej wielkie znaczenie.

s³awa,
Dani³o z Raroga vel jaszczur
Medbh MacLochlainn
Dziêkujê za przyjemnie spêdzony czas organizatorom i wszystkim zaprzyja¼nionym dru¿ynom, w przysz³ym roku na pewno mnie na Rêkawce nie zabraknie smile.gif
Boran
CYTAT(svart)
mocne rodzimowiercze w±tki

Dla jasno¶ci dodam (ze strony organizatorów), ¿e nie by³o nasz± intencj± propagowanie jakichkolwiek "w±tków", a jedynie ukazanie pewnych tradycji znanych ze ¼róde³ pisanych, a czê¶ciowo zaczerpniêtych z etnografii. Zasadniczo jeste¶my neutralni w sprawach religijnych czy ¶wiatopogl±dowych.
svart
Zrozumia³e. Tym niemniej szczerze siê cieszê.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.