Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] XV Turniej Rycerski Króla Jana III Sobieskiego
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Cedric
29 – 30 Lipca 2006 XV Turniej Rycerski Króla Jana III Sobieskiego w Gniewie
Organizator Konfraternia ¶w. Wojciecha
Stanis³aw Kossakowski
Mozna sie jeszcze zglaszac i ew. do kogo ?
Banita
A w³a¶nie - jak by³o? S³ysza³em ¿e w tym roku w Gniewie odby³y siê "prawdziwe" pojedynki na kopie. Czy to prawda, czy "tylko " naje¿d¿ano na Saracena?
¯arek
tak to prawda, odbył sie prawdziwy turniej na kopie.... coś fantastycznego

W ogóle turniej swietny smile.gif
eRemita
Banito
Zabawa byla przednia, kopie trzaska³y, konie sie czasem troche buntowa³y, a wszystko w rytm odpowiedniej muzyki...icon_wink.gif Oczywi¶cie by³y te¿ walki piesze [jeszcze raz gratulacje dla Olla icon_wink.gif] Generalnie inny Sobieski ni¿ poprzednie - nie by³o bitwy ani turnieju ³uczniczego, ale by³o ok. Miejmy nadziejê ¿e w przysz³ym roku bêdzie jeszcze wiêcej "koniarzy".

Pozdrawiam,
fizibnschiz
Naprawde ¶wietna impreza... bawili¶my sie naprawde fajnie:)
Gratulacje dla organizatorów jak i zwyciêzców.
I ile niespodzianek... usmieszek_09.gif cool.gif

ps. Je¶li ma kto¶ jakie¶ zdjecia to bardzo prosi³bym linka...
lewa
I ja z przyjemno¶ci± napiszê, ¿e ¶wietnie siê bawi³am smile.gif
I mam nadziejê, odwiedziæ przepiêkny zamek oraz prze¿yæ wspania³y turniej po raz kolejny smile.gif
Pozdrawiam przy okazji wszystkich, których tam pozna³am, jak i tych, których ju¿ zna³am i z którymi ¶wietnie siê bawi³am smile.gif
Banita
No i dowiedzia³em siê wszystkiego...

Pogratulowaæ organizatorom za promocjê imprezy w mediach icon_wink.gif , s³ab±- skoro mnie tam nie by³o. Kurcze, zabra³bym rodzinê na ten turniej akurat mai³em go¶ci... Niech to.
No i s³ysza³em ¿e Sobieski coraz bardziej znany poza granicami kraju... Byli konni z Anglii, Ameryki, nawet go¶cinnie zagra³ zespó³ Queen :P
Do³±czam siê do powy¿szych i prosze o zamieszczenie linka do galerii z(a)Gniew(anej) 2006.... Mo¿e jaki¶ filmik?
eRemita
Z tym QUEENem to by³o tak... Generalnie mi siê marzy³y scenki rodem z OB£ÊDNEGO RYCERZA, ale po pierwszych taktach "We will rock You" niektóre konisie sie troche zdenerwowa³y usmieszek_09.gif . Trzeba by³o wy³±czyæ muzê...anger.gif Ale publika od razu pod³apa³a klimat. Choæ kawa³ki "We are the Champions" czy "Stayin' Alive" te¿ narobi³y sporo zamieszania icon_wink.gif lol2.gif Niby nie medieval ale jako¶ tak... warrior.gif Pó¼niej koniki siê oswoi³y z hukiem z g³o¶ników [trochê cichszym] i jako¶ posz³o icon_wink.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.