Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: III Wroclawska "13"
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
nieczar
witam,

znam juz termin ,to 30.09-01.10.2006

szczegoly w miedzyczasie...ale bedzie lepiej niz ostatnio

stawcie sie i wstawcie sie...bylebyscie niczego nie wystawiali
Halfgar
Saraceni mile widziani?? devil.gif
Zwierzak z Bêdzina
no mam nadzieje ze dolacze w e wrzesniu do was o ile mnie tu w ir nie zasymiluja za bardzo
pozdrawiam i tesknie
TomaszW
a ja siê chcia³em zapytaæ na ile mile widziani s± nowi ludkowie z nik±d (no prawie nik±d 3 turnieje za nami :D)??:P
i jakie wymaganie musz± spe³niæ?
i czy mo¿naby ewentualnie z konikami przybyæ?
nieczar
witam,

na impreze zapraszam z reguly ludzi sprawdzonych ,zwlaszcza znajomych :^)

ale bez obaw ...wystarczy reprezentowac sob± odpowiedni poziom historycznosci i miec wole przybycia

jesli bedziecie na Ilzy to pogadamy :^)
Halfgar
Na I³¿ê planujemy siê wybraæ, wiêc bêdziemy mogli siê zaprezentowaæ smile.gif
Zwierzak z Bêdzina
hej nieczar:) co z ta wroclawska XIII? czy ten termin podany jest ciagle aktualny? bo na stronce grodu zobaczylem cos innego... a ten 30 wrzesnia by mi pasowal w 100%smile.gif i bym byl na bank:)
pozdrawiam
nieczar
tak,termin jest mój...ten na stronce to skucha
Halfgar
Zdaje siê, ¿e wtedy nic innego nie ma blinkie.gif blinkie.gif Wiêc szykuj dzbanek na kawê coffee.gif coffee.gif
nieczar
Uwaga,uwaga!!!

III wroc³awska "13" odbêdzie siê 30.09-01.10.2006

...i ju¿ teraz mo¿na przysylaæ zg³oszenia do mojej skromnej osoby

...pragnê zachêciæ zw³aszcza osobników walcz±cych ,gdy¿ w ramach imprezy odbêdzie sie turniej bojowy (czego do tej pory nie bylo) z nagrod± pieniê¿n± dla zwyciêzcy ...i to wcale nie ma³± !

oczywiscie w turnieju stan±æ bêd± mogli tylko walcz±cy spelniaj±cy wymogi historycznosci,bezpieczêñstwa ...i
ESTETYKI uzbrojenia
nieczar
Uwaga,uwaga!!!

...pragnê zachêciæ zw³aszcza osobników walcz±cych ,gdy¿ w ramach imprezy odbêdzie sie turniej bojowy (czego do tej pory nie bylo) z nagrod± pieniê¿n± dla zwyciêzcy ...i to wcale nie ma³± !

oczywiscie w turnieju stan±æ bêd± mogli tylko walcz±cy spelniaj±cy wymogi historycznosci,bezpieczêñstwa ...i
ESTETYKI uzbrojenia
nieczar
Uwaga,uwaga!!!

ESTETYKI uzbrojenia
Halfgar
Pokorny S³uga Allaha Nizar Abd al-Malik al-Asim do Wielkiego Chana Nieczara Nieczarowskiego

As salam alejkam

Gwiazdo Stepowo, Per³o w Naszyjniku M±dro¶ci. Pokornie zg³aszam swój udzia³ w II Wroc³awskiej 13. Szykuj dzbanki na kawê ;)

Buziaczki cool.gif
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT(Halfgar)
zg³aszam swój udzia³ w II Wroc³awskiej 13.

hahahhaa:) nono halfgar:) zes sie spoznil jusz dawno:) moge ci poopowiadac tylko jak bylo na II wroclawskiej XIII tongue.gif
Halfgar
O III mi chodzi³o .... ehhhh czepialscy ludzie ... Zwierzaku ... w "nagrodê" embargo kawowe tongue.gif
Zwierzak z Bêdzina
hehe:) chociaz z daleka moge podreczyc:)
ale przepijemy to na grodzie w e wrzesniu:)
nie koniecznie kawa cool.gif
Zwierzak z Bêdzina
Nieczar-czy moge zarezerwowac sobie pomieszczenie dla siebie i mnie ewentualnie podobnych to samo co zwykle... sauna:)
nieczar
UWAGA !!!

Imprezka coraz bli¿ej wiêc odslonie troch kulisy :^)

mianowicie.... na pewno bedzie zwi±zana tematycznie z I najazdem Tatarów,... na pewno odbedzie sie w jej ramach turniej bojowy z nagrod± pieniê¿na (...i moze nie tylko) w wysokosci 500zl,... na pewno bedzie mo¿na zobaczyæ wystêp szamana z Tuwy - Gentosa, ktory zaprezentuje unikalne piesni (taki akcent mocno stepowy)

co do zaproszen to niebawem nadejd± ...to jesli chodzi o znanych mi ludzi i grupy ,natomiast czekam na zgloszenia wszystkich ,ktorzy wyraz± chêc przyjazdu ...uprzedzam jednak ,ze milej widziani bed± osoby walcz±ce

co do grup zorganizowanych transportowo (busy,moze autokar) bede mogl zagwarantowac czesciowy zwrot kosztow ,mysle ,ze na pewno polowe ,ale...to sie tyczy grup zorganizowanych!!!

w tym roku niestety mile widziane namioty !!! ,bo moze byæ ciê¿ko z miejscem w chatach ,a na wie¿ach za du¿o osob sie nie pomiesci ... a poza tym zalezy mi na podziale obozow na Wschod i Zachod

turniej ³uczniczy planowany ,ale uzalezniony od chêci przybylych :^)

oczywiscie wyzywienie i optymalna ilosc piwa na sobotni wieczor rownie¿ bedzie zagwarantowana :^)

...to na razie tyle
Fiodor Bie³yj
chêtnie bym do³±czy³ jako piechur (Eur.Zach.), z namiotem, ¿on± i psem,
jednocze¶nie zapytuj±c, czy mo¿liwe bêdzie zg³oszenie siê w pó¼niejszym terminie 3-4 osób z Zapadnej Baszni (Sweinschnitzel, Hans Trinnker, Udo Schwanz und von Torazieg)?
W pó¼niejszym, bo potrzebuj± nieco wiecej czasu do kalkulacji m.in. zwa¿ywszy na obleg³o¶æ od Kaliningradu i granicê ciê¿ko moim (naszym) kolegom deklarowaæ siê ju¿ teraz. Mimo oczywistych chêci icon_rolleyes.gif .

loki08.gif
nieczar
UWAGA!!!

zgloszenia przyjmuje do konca sierpnia...natomiast nie jest wykluczone ,ze jeszcze we wrzesniu

chcialbym w tym miejscu jeszcze podkresliæ, ze czesciowy zwrot za transport bed± mogly otrzymac tylko grupy najwieksze ,ale na razie ciezki mi okresli c wysokosc tego zwrotu...po prostu nie wiem jeszcze ile osob bede mogl sie spodziewac w 100 %

pragne jescze zaznaczyæ ,ze ilosc zgloszen z powodow czysto technicznych organizacji imprezy jest ograniczona, wiêc nie wszystkie grupy niestety bed± mogly byc zaproszone...ci co byli u mnie na ostatnich 2 imprezach wiedz± ,ze zalezy mi przede wszystkim na poziomie imprezy wiêc pierwszeñstwo mieæ bêd± tylko najbardziej reprezentatywne grupy i jednostki....oraz najblizsi znajomi :^)

w nie za du¿ym ,ale za to wypasionym gronie mo¿na lepiej poczuæ klimat :^)

przepraszam ,jesli kogos zniechêci³em ,ale jako organizator moge sobie chyba pozwoliæ na fanaberie :^)
Piotr Niemir Kotowicz
polecamy siê uwadze jego ma³osci chanowi po³owieckiemu-kipczackiemu, niech mu koni przybywa. jak klyyyymat to klyyymat
nieczar
"...jego ma³o¶ci..." !!!
po prostu nie jadlem w mlodosci tyle ruskich pierogów co jego "wielkosc"

poza tym du¿y wcale nie znaczy lepszy ...i nie chodzi mi wcale o wielko¶æ wiedomo czego :^)

...znajdzie sie miejsce dla wszystkich Lachow Proroka ...i ich lasek :^)
nieczar
UWAGA!!!

Przypominam ju¿ zaproszonym grupom o potwierdzenie zg³oszeñ i podanie liczby osób, jest mi to konieczne w celach logistycznych.

Grupy i osoby mi nieznane ,ktore maj± chêæ przyjechaæ prosze o nadsylanie zgloszen wraz z aktualn± fotografi± -w celach weryfikacyjnych.

Zainteresowanych muzyk± i kultur± stepow± informujê ,ze bedze gosci³ 2 zespoly prezentuj±ce stroje i muzykê koczowników - Gentosa z Tuwy i Altai-Khangai z Mongolii

ZAPRASZAM
Halfgar
Abd al-Malik potwierdza swój udzia³ wraz z Pani± 1/4 swojego serca love3.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.