Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Film dokumentalny Krzy¿topór
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Film
slajerek
Witam!

Po prawie roku zabawy (a w³a¶ciwie jakby skondensowaæ, to wysz³o by oko³o 2 miesi±ce) powsta³ wreszcie film-dokument o zamku Krzy¿topór w Uje¼dzie. By³a to moja i Krzy¶ka Andrzejewskiego praca dyplomowa
w warszawskiej szkole filmowej, AFiT. Muzyk± zajê³y siê Jolanta Kossakowska, Zofia Janiczek i Barbara Wiliñska,
a g³osu u¿yczy³ Cezary Ilczyna.

Film promocyjnie przez krotki czas dalo sie sciagnac z naszej strony www.rabidus.pl. Znalazl sie dystrybutor i oczywiscie musimy go usunac z serwera, o to samo prosze Was - o nierozpowszechnianie i usuniecie kopii promocyjnej.

Dzieki za dobre opinie!!
Zawisza
No moje gratulacje film bardzo przyjemnie siê ogl±da pomys³ na tekst lektora fajnie wkomponowywuje siê w ca³o¶æ jedynie czego mi brak³o (tu mój frehowy szowinizm siê odezwie) to jakiego¶ bractwa w scenach pojedynkowych devil.gif a tak wogóle to super smile.gif
Tomasz Rejf
Wed³ug mnie film bardzo udany i wed³ug mnie jakie¶ bractwo w tym filmie to by³by lekki dysonans.
Stanis³aw Szal
No bardzo ciekawy film. Nale¿y go poleciæ wszytskim mi³o¶nikom historii, co wiêc czyniê. king.gif
Marcin Chy³a
Witam

Szczere i du¿e gratulacje dla realizatorów tego filmu. Mia³em przyjemno¶æ, w ubieg³ym roku, odwiedziæ ten zamek i od tej pory wszystkim to polecam. Oo dzi¶ bêdê poleca³ równie¿ ten film.

Pozdrawiam

PS. Pokazy walk rzeczywi¶cie nie pasowa³yby do tego filmu.
Kazimierz
Brawo! Film bardzo przyjemnie siê ogl±da, przekazywana tre¶æ jest bardzo ciekawa, a muzyczka ¶wietnie sie wkomponowuje, choæ na "zwiastunie", który kiedy¶ wypu¶cili¶cie Turdion wydawa³ mi siê lepszym pomys³em. Ale tu, przy spokojnym g³osie lektora chyba faktycznie by tylko przeszkadza³. Jeszcze raz brawo!
Finn
W³a¶nie obejrza³em film i szczerze mówi±c jestem pod wra¿eniem...

Gratulacje dla realizatorów - przyjemnie siê ogl±da, "klimatyczna" muzyka w tle i ciekawa tre¶æ przekazana w interesuj±cej formie...

respekt.gif
Gregor
Gratuluje swietnego filmu smile.gif ogladalo sie bardzo przyjemnie... brawo dla calej ekipy realizatorskiej ;)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.