Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Wycieczka zagraniczna 2006] Litwa/17-18.06.2006/Kto chce
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Marcus Aurelius Carnifex
Witam!
Jest mo¿liwo¶æ uzyskania zaproszenia na turniej na Litwie. Czy s± chêtni? Proszê o info czy za³atwiaæ zaproszenia. Je¿eli osboby bêd± chcia³y jechaæ które nie s± w Rocie to nie ma ¿adnego problemu. Proszê o w miarê pilne odpowiedzi, gdy¿ ilo¶æ zaproszeñ ograniczona.

CYTAT
Witaj!
czy moze malbysz namiar przyjehac do Litwy v 17-18.06.2006? Biedziemy mac fiestyn. Dzisiai dostalem troszke zaproszen dla gosci i pomyslalem o Ciebie. Gwarantuje jedzenie i napicia (hocz napitkov niesbyt duzo ale v 2005 vystarczylo na 2 dooobre wiecziory z dodatkovymi osobami ). Bedzie turnej jak rycerski tak i lucznicy. tez co najmnej 2-3 bugurty doscz hardkorove... V zaleznosci od liudzi hetnyh na bugurt bedziemy robic lub "drewniany" lub "metalovy". Walczysz do poki stojisz, niewolno sztyhovac jielsi bugurt "metalovy". A v drewnianym sztyhowacz v twarz, a takto wszysko dozvolone... Nocowanie - jiesli niebedziesz mal namiotu histoicznego - dadzimi mejsce v wiezy (tower). Jiesli bedziesz hcial wziac z sobo svojo bratsvo lub przyjaciele lub przyjaciolko - niema problemu - musze dostac ih foto i licbe ile v ogule liudzi so hetnyh i ile liudzi bedom uczestniczyc v bugurcie.
Fiest jest robiony z naparciem na XIV i XV ale XIII wieczne stroje i zbroje (dobrej jakosci i dobre hroniace) jest tez dobre.
Niestety niemoge pozvolic siebie zaplacic za podruze... ale jiesli pojedzi bratsvo z namiotem, zrobi hocz jeden pokaz i bedzie uczesniczyc v bugurcie - ja zrobie wszysko azeby dostac vam pieniadze i na podruze. To bedzie ciezka robota, ale mozliva.
Pozdrawiam!
Spaszatoros
No jak jest naparcie na XIV i XV wiek, to chyba móg³bym siê skusiæ.
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Popytaj te¿ ludzi od siebie mo¿e bêd± chcieli pojechaæ. Ja niestety w tym terminie odpadam. Ale wszystko mogê poza³atwiaæ. icon_wink.gif

Pozdrawiam
Czarny
Hail Mnie od samej nazwy turniej rycerski bierze na wymioty ... Tak czy tak ja nie jade
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Mi te¿ za bardzo nie pasuje klimat. Ale mo¿e kto¶ chce zobaczyæ obce kraje? Pisz±, ¿e weryfikuj± ciuchy i sprzêt. Nie wiem jaki jest poziom na Litwie odno¶nie odtwarzania. face4.gif Tak wiêc jak kto¶ chce pojechaæ na wycieczkê do egzotycznych krajów to zapraszam. Mo¿na namówiæ swoj± grupê, pojechaæ i napiæ siê litewskiej wodki. tongue.gif

Pa
Marcin Waszkielis
Ja siê chyba piszê. Trzeba siê polaæ w rodzinnych stronach:).
Marcus Aurelius Carnifex
OKi.

Wezmê zaproszenie na razie dla 10 osób. Jak bêdzie wiêcej to za³atwiê dopiskê. Podobno tania wodka jest na litwie. mad.gif

Pozdrawiam
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

No có¿ ultrasowy turniej to to nie jest:

CYTAT
No ja pisalem ze kiedy bedziesz znacz wiecej. Nawet jiesli pociage czy autobusem pojedziecie - zorganizuje transport azeby wszystkie blahy umiescic.
Impreza: http://www.viduramziai.lt/Default.aspx?tabid=6726

Raczej nale¿a³oby potraktowaæ to jak wycieczkê zagraniczn±. Na zdjêciach mo¿na zauwa¿yæ Bractwo Zamku Olsztyn. Oni zawsze wynajmuj± autokar. Je¿eli kto¶ chce to mogê w tym autokarze za³atwiæ miejsce. U sprzedawców widzia³em ciekaw± ceramikê. Mo¿e maj± tam ¶mieszne ceny? Kto chce to pojedzie.

Pa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.