Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Amatorski film "Strza³a Przeznaczenia" (2005)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Film
Ziemowit
S³awa!
Dziêki uprzejmo¶ci Ulvbjorn Felag, by³em wstanie przed chwil± wrzuciæ na serwer film, który nakrêcili¶my w pa¼dzierniku tego roku.
Zaintersowanych zapraszam:
http://magnus.x-men.pl/~karczma/ziemowit/

W³odzimierz
W jakim formacie jest film jakie dekompresory musze zainstalowac bo nie otwiera siê?
Ziemowit
Bodaj¿e Xvid, albo inny DivX ;)
nied³ugo bêdzie nowa wersja, lepiej skompresowana i innym kodekiem.
Kazimierz
Filmik pocieszny. Bior±c pod uwagê, ¿e jednak amatorski technicznie, to nawet fajny smile.gif

Kucyki ROX!!! No i ta namiêtna scena erotyczna na koñcu icon_redface.gif Mmmm... Bo¿¿¿¿ena! bigsmile2.gif
Szejtan
a mi siê najbardziej podoba³a muzyka Skyforgera ;)
Mieczys³aw
Mi sie film bardzo podoba³ patrzac na to ze nie krêcili go profesjonalni aktorzy:) a kucyki boskie by³y:)
Bedgost
Szkoda tylko ze niewidzieliscie scen w trakcie krecenie filmu :P bum.gif tongue.gif
Stanis³aw Szal
CYTAT
Szkoda tylko ze niewidzieliscie scen w trakcie krecenie filmu :P

I tak film bardzo intersuj±cy i fajny... smile.gif
Bedgost
No fajny fajny smile.gif
Yaza
Na forum wikingów temat tego filmu by³ ju¿ poruszany, by³y opinie krytyczne moja te¿ jest taka, wiêc nie bêdê siê powtarza³ zainteresowanych odsy³am do postów na halla. Jednym s³owem - tandeta jakich ma³o!
pozdrawiam
Aiuto
no niestety ,nie da sie ukryc....chyba ze brac to jako obraz z nurtu filmow moralnego niepokoju,przedstawiajacy bunt pokoleniowy ,alienacje i kontestacje wsrod mlodych lesnych slowian ......
Gothard
cool.gif cool.gif cool.gif
Mathyas
Dlaczego film tak prêdko znik³ z serwera icon_sad.gif ? Czy s± jakie¶ inne strony z których mo¿na go pobraæ, chêtnie bym go obejrza³, uwielbiam kinematograficzne inicjatywy bractw smile.gif
Domard
No w³a¶nie sk±d go pobraæ ?
Nie ma go nigdzie smile.gif
Niech kto¶ wspomo¿e smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.