Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Serial Black Adder cz. 1 (1983)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Film
kewi
angielski humor z "jasiem fasola" , co o tym sadzicie ??
Essex
U- wiel -biam! icon_mrgreen.gif
Zw³aszcza cze¶æ z czasów El¿bietañskich smile.gif Baardzo udana seria smile.gif smile.gif
Finn
Równie¿ bardzo lubie Czarn± ¯mije, zw³aszcza czê¶æ "Rozwa¿ny i Romantyczny" smile.gif

zreszta wogóle jestem mi³o¶nikiem talentu pana Atkinsona, wel Jasia Fasoli smile.gif
Essex
"Konia za krolestwo" To by³o cudowne- chyba nawet lepsze ni¿eli Monthy Python bigsmile2.gif
Jacobsson
Ostatnie odcinki serii sredniowiecznej i 1 Wojny Swiatowej (do chwili kiedy stalo sie smutno)

Szczegolnie motyw - "Ale ten kawalek mango byl bardzo ostry..."
Smok Migu¶
W sieciach hipermarketow mozna kupic plyty DVD po 9,90 z 4 seriami po 6 odcinkow na plycie. Ja tam juz Konia za krolestwo mam smile.gif
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Mam wszystko :D Otrzymawszy od Jedynej swojej heart.gif Jest wyborne, a Atkinson, im mniej Jasiowaty tym zabawniejszy. Ile razy mo¿na robiæ tê sam± g³upi± minê? Pozdrawiam
Gwyn
Fionn
CYTAT
W sieciach hipermarketow mozna kupic plyty DVD po 9,90 z 4 seriami po 6 odcinkow na plycie. Ja tam juz Konia za krolestwo mam Smile

Chyba wiem gdzie siê wybiore w ten weekend... jezu ostatni raz by³em w takim sklepie z dobre 7 miesiêcy temu jak ³y¿kê drewnian±. A co do serialu mi siê najbardziej podoba rola archologicznej gwiazdy discavery.
Nelviorn
Czarna ¯mija rz±dzi!!! king.gif

Nie wiem, jak u Was, ale w¶ród moich znajomych zwroty takie jak: "Oh, Edmundzie, to k³amstwo boli najbardziej" czy "Trzeba kochaæ wszystkich ludzi - no, chyba, ¿e s± Turkami" sta³y sie kultowe. I planujemy wybraæ sie do teatru na staro¿ytn± egipsk± sztukê pt. "¦mieræ Szkota" bigsmile2.gif
Aha, zapraszam do oficjalnego fanklubu "Podskakuj±cych ¯ydów z Jerozolimy" icon_cool.gif cool.gif
Smok Migu¶
Baldrick jest debesciak smile.gif
Nelviorn
Swoja drog± ten film jest pod pewnymi wzgledami bardzo historyczny... bum.gif

Fajnie pokazuje mentalno¶æ rycerstwa ¶redniowiecznego: "Kogos dzi¶ zabi³?", "Kilkuset... kmiotków...." bigsmile2.gif
Ulfr
Ehh, do teraz siê ¶mieje, gdy przypomne sobie opowiadanie Baldrick'a o kieubasce icon_mrgreen.gif
Zawsze na BBC ogl±da³em, jak Czarna ¯mija lecia³a...
Slavu
a w ktorym super-hiper markiecie zescie to cd dorwali ??? mam tylko 2 VCD i to po 4 odcinki, a seria jest swietna
co apropo historycznosci, to z wyjatkiem pewnych specjalnych/zamierzonych mroczkow ( helm z rogami jelenia ), to poziom jest w miare ok
Jan III
Jerry i cztery kury- kolejny gwó¼d¼ do trumny rozrywki- odpad³em hehehe.gif ale nic nie przebije Edmunda- lokaja wraz z rzep kolekcjonowaniem. clap.gif. A taqk wogóle ma kto¶ linka do fanklubu ,,podskakuj±cych ¿ydów...''? hehehe.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.