Data: 28 - 30.10.05
Nazwa wydarzenia: Jesienny Popis Roty Pana Kacpra
Organizator: Komitywa Oporowska/Rota Pana Kacpra
Charakter imprezy: Na zaproszenia
Miasto: Oporów
Informacja od: Igor Weso³owski
Haj!
Do osób które jad± na Oporów:
Bêdê mia³ auto kombiaka i cztery miejsca wolne + miejsce na baga¿e. Bêdê jecha³ przez Olsztyn, Olsztynek, Drobin, P³ock. Kto¶ zainteresowany?
Pa
A do kogo trzeba siê zg³aszaæ po zaproszenia ?
I jakie s± warunki noclegowe oraz koszta ?
Pozdr.
M.
Po zaproszenia do Igora Weso³owskiego.
Je¶li chodzi o warunki, to z racji niepewnej pogody wynajmujemy domek. Sk³adka 25z³
Jedzenie wspólne, lub jak kto chce, to osobno.
Datowanie 1454-1488 licz±c szeroko. Pozdrawiam
Gwyn
Móg³by kto¶ pomóc? Jak najlepiej dojechaæ do Oporowa? Bêdziemy jechaæ od pó³nocy, przez Toruñ, W³oc³awek.
Najpierw poproszê zdjêcia w strojech datowanych na podany wy¿ej okres, do mnie lub do Igora. Pozdrawiam
Gwyn
Witka
Chcia³bym przyponieæ i¿ impreza w Oporowie jest NA ZAPROSZENIA, wiêc zainteresowanych z poza RPK prosze o kontakt
mailowy, privowy lub telefoniczny (692 306 574) w celu tzw akredytacji.
Pzdrawiam Igor
Czolem
Kazimierz jedzie ze mna (to wlasnie ten tajemniczy "kolega Chmurka" ;) -bedzie moim drajwerem :)
Jego zrobienie biore na siebie -bedzie cacy
Klaniam sie
-Chmurek
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Chmurek sie zna na robieniu cacy... Vide slynna "Lesna przygoda"
Tia....
Na szczê¶cie obesz³o siê bez "le¶nego robienia na cacy".
wszystko przed Toba Kaziu...dluga droga przed nami i wiele lesnych postoi....:D:D:D:D:D:D
"...przygoda przygoda kazdej chwili szkoda..." ;)
No tak
i to dla le¶nych postoi niezabiera sie swojej kobiety
Mi³ej imprezy i bezpiecznej drogi (wszystkim)
ja ju¿ po
dziêkujê organizatorom za organizacjê, Alien Company za alienacjê i Drupiemu, ¿e nie przyjecha³
by³o git, pozdrawiam
Serdeczne dziêki za imprezê.
W najbli¿szym czasie w moim podpisie poka¿e siê link do "tymczasowej galerii z Oporowa"...
W tym roku aura na imprezach pokaza³a wyra¼nie, ¿e te wszystkie warstwy we³ny s± zdecydowanie potrzebne.
Utwierdzi³em siê równie¿ w przekonaniu, ¿e nienawidzê swojej pawê¿y.
Do zobaczenia na zimowym popisie Roty
-
Dziêki za imprezê, ¶wietnie siê bawi³em.
Szczególne pozdrowienia dla pozosta³ych 5 z 6 Hetmanów (Hetmani to jedyni prawdziwi mê¿czy¼ni!).
Haj!
I tutaj te¿ podziêkujê za wspania³± imprezê. A z humorystycznych rzeczy: Jak wraca³em to chc±c dotrzeæ do P³ocka dojecha³em do Kutna.
Tym razem jecha³em t± "niebiesk± rzek±".
Pozdrawiam sze¶ciu hetmanów i rów z rzek±:
"Dlaczego t± rzek± jedzie samochód?"
Pa
:D
z pracy na wpó³przytomna piszê
Dziêki za super imprezê, bawi³am siê wybornie (tak wiem, nie umrê w³asn± ¶mierci± :D) by³o super i chcê jeszcze
Pozdrawiam wszystkich i zasadniczo strasznie mi przykro, ¿e zamiast ciastek wysz³o co¶ dziwnego
kto¶ zrobi³ zamach na mój ¶wiêty garnek do sma¿enia
ale co siê odwlecze.....
do zobaczenia zim±, chyba, ¿e wcze¶niej
PS. Rze¼niczek - nei wierzê, ¿e¶ siê znowu zgubi³ - chcesz kurs czytania map??
PS2. i jeszcze - drodzy Hetmani - przecie¿ dobrze wiecie, ¿e gdyby¶my nei wysz³y na drogê to nikt by nas nie znalaz³ - wiêc po co ta duma???
Haj!
No niestety znowu siê zgubi³em. A jak wyje¿d¿a³em to po kilkunastu kilometrach znów by³em pod zamkiem - widocznie trafi³em na ten przypadek gdzie wszystkie drogi prowadz± do Oporowa.
Pa
Imprezka zgodnie z przewidywaniami wyborna, od wy¿ywienia i mro¼nawego ogniska (tylko z dystansu mro¼nawe, potem ju¿ ciep³o) po nocne bieganie po lesie pod broni± i z latarniami, od zimnego piwka ze sklepu po grzane wino produkcji w³asnej, ¿e o ludziach i atmosferze nie wspomnê, bo to a¿ zbyt oczywiste. Musztra zaczyna nabieraæ rumieñców, klimaty obozowe intensywnie siê rozwijaj±, uzbrojenie zaczepne i obronne coraz pikniejse, hej. Czekamy na fotki
Pozdrawiam
Gwyn
Serdeczne dziêki za super impreze!
Oporów jest przecudny-wielkie dziêki dla organizatorów!
co do zabawy to chowanie siê w lesie by³o ¶wietnym pomys³em ale napewno nie wysz³yby¶my z tego ca³o gdyby nie nasi wspaniali "wybawcy" i balsam pomorski.... - wiec bardzo dziêkuje wybawcom i tym którzy wybawcami usilnie starali sie zostaæ....
no i naturalnie gor±ce pozdrowienia dla towarzyszek niedoli :-)
za jedyny mankament tej imprezy mo¿na uznaæ to ¿e trwa³a tak krótko
jeszcze raz dziêkuje wszystkim!!!
Impreza, co tu du¿o gadaæ, super. Prawdziwa z³ota jesieñ ¶redniowiecza.
Dzieki wszystkim za przedni± zabawê a zw³aszcza ekipie z £odzi za zorganizowanie.
Foty z mojego cyfraka (plenerowe) mo¿na ¶ci±gn±æ
tutaj.
Pozdr i do zobaczenia w Gniewie.
WR
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Impreza fajna, dziekuje wszystkim, a zwalszcza Rotmistrzowi, ze nie bil za mocno po pawezy:)
Na modelu rozpracowalem juz sobie, jak poruszaja sie paweznicy i doszedlem do wniosku, ze to urodzeni sprinterzy, zabojczy na krotkich dystansach. No i wreszcire wiem, co oznacza³ tytu³ filmu "Orbitowanie bez cukru".
Zona jednak nie miala pretensji, ze zasadzilem w rowa na Oporowie
Pozdrawiam wszystkich, a zwlaszcza dzielnego sierzanta Buta!
Hetman Bryan
Bylo milo :) Dziekoweczka wszystkim i do nastepnego
Pozdrawiam
-Chmurek
a mi siê nie podoba³o
¿artuje by³o cudownie ja chce jeszcze
znów poczu³em jak to jest charowaæ za ten podwójny ¿o³d
PS mam nadzieje ¿e kiedy¶ przyjdzie czas ¿e pawrêznicy bêd± zawsze tam gdzie byæ powinni
Pozdrawiam
Synek
impreza by³a ¶wietna (kiedy w koñcu nadejdzie luty?!
).
Podziêkowania dla Kasi i Igora za znalezienie TAKIEGO miejsca, Tuni za nadzorowanie kuchni, grupie 'wybawiciel', którzy uratowali biedne i s³abe niewiasty z 'opresji'
oraz wszystkim pozasta³ym za obecno¶æ i wspóln± zabawê.
pozdrawiam
Kasia
Hej
Ja dziêkujê bardzo w imieniu Karoliny i swoim za przyjêcie do grupy Impreza by³a absolutnie rewelacyjna
Wszystko mi siê podoba³o ( no mo¿e oprócz czau trwania , ale tego nie przeskoczymy ) No i wielkie dziêki za wyborne i najlepsze towarzystwo , jakie mo¿na sobie tylko wyobraziæ Kampania le¶na rulez !!!
Co tu du¿o mówiæ - Rota Pana Kacpra rz±dzi !!!
Pozdrawiam
Seba
Witam
W imieniu wszystkich organizatorów chcia³am podziêkowaæ tak licznemu gronu za przybycie. Mam nadziejê, ¿e zawitacie do nas jeszcze nie jeden raz
. Na sezon 2006 mamy ju¿ w planach wyd³u¿enie i uatrakcyjnienie manewrów w waszym ulubionym lesie
. Propozycje i szczegó³y przedstawimy na Gniewie zimowym co by siê wspólnie nad tym zastanowiæ.
Pozdrawiam
Kasia
Las by³ ok. Wreszcie jaki¶ d³u¿szy, prawdziwy marsz, jak na piechotê przysta³o.
Mniejsza o sam cel wyprawy...
-
Jak widaæ w moim podpisie - fotki s± ju¿ dostêpne w sieci.
Tymczasowa (czyli pewnie na kilka miesiêcy...
) galeria jest
pod tym adresem.
-
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.