Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bratrzyki na zamku w Czersku w listopadzie
> Prywatne Inicjatywy > Bo¿y Bojownicy
Owen
Ahoj devil.gif
Czas na powszechny zjazd Bo¿ich Bojowników, co by siê trochê pointegrowaæ smile.gif.
Pogadajmy troszkê o tym kto by chcia³ przyjechaæ i co by¶my tam porobili.
Ja widzia³bym spotkanie o podobnym programie jak impreza lipcowa,w pierwszej po³owie listopada, z tym ¿e ju¿ w wiêkszym gronie, mam nadziejê smile.gif. Trochê posiedzenia w murach i pogotowania sobie, a w sobotê wymarsz w pola w nieco bardziej ekstremalnych warunkach.
Pozdrawiam
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Na przej¶ciu Pa¼dziernika i Listopada jest popis RPK. Ludzie troszkê po sezonie s± wyp³ukani z funduszów. Mo¿e troszkê wiêcej odstêpu? Mo¿e koniec Listopada i pocz±tek Grudnia? I tak i tak bêdzie zimno. icon_wink.gif

Pa
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Ja tez bym prosil jakis inny termin, bo 5 i 11 listopada oraz 18-20 Xi mam zajete na bank:/ Moze w styczniu?
Tunia
Przed Gniewem? przeca 90% z nas bêdzie zajêtych szyciem ciep³ych zimowych ciuszków ;) chocia¿ mo¿e i by to by³ dobry test tych¿e..
ale spaæ zasadniczo chyba ino w ogrzewanych pomieszczeniach....??
S³odziutki
Je¶li ju¿ listopad, to raczej pod koniec. A z ogrzewaniem to chyba bêdzie powa¿ny problem? Jak s±dzê, to zimê w zamku wytrzymywano w ten sposób, ¿e palono w piecu... tongue.gif Kto¶ tam widzia³ jaki¶ piec?

Buziaczki,
Sladky.
Owen
Hej
Jak dla mnie te¿ mo¿e byæ II po³ listopada, ale nie chcia³bym bardziej odwlekaæ tej imprezy.
Co do spania, to ju¿ swego czasu zdarza³o siê spaæ tam w zimie, mimo braku ogrzewania, i jako¶ dawa³o radê, choæ przyznajê ¿e jest to jakie¶ wyzwanie.
Co do zimowego Gniewu, to jeszcze zdaje siê ¿e nie ma ¿adnych dat co do niego, a poza tym Gniew jest na II po³ XVw. a nie na pocz±tek jak projekt husycki, wiêc dla wiêkszo¶ci nie jest to jaki¶ du¿y konflikt.
Pozdrawiam
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

RPK robi imprezê w Lutym
R¦J prawdopodobnie w Kwietniu

Mo¿e zaliczymy jako BB Marzec lub Maj? Jakie¶ propozycje?

Pozdr
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.