Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Rzeszów] gdzie zdobyæ pióra?
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Kamola
No w³a¶nie-Gdzie w okolicach rzeszowa mo¿na zdobyc pióra na lotki do strza³? Mo¿e kto¶ wie o jakiej¶ fermie drobiu albo hodowli gêsi czy co¶ takiego...???
akedo
Cze¶æ kolego ja kupi³em kiedy¶ na allegro, uwa¿am ¿e niezbyt drogo z jednego pióra jedna lotka (do¶æ d³uga)
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=69722502
pozdrawiam Akedo
Viator
Potwierdzam. Ja te¿ kupowa³em pióra u Brzozy (nick na Freha : Birke - z Bractwa Rycerskiego Komturii Gdañskiej). Bardzo dobry towar i bardzo równy Krzy¿ak icon_wink.gif

Pozdrawiam.
Leszek Pelc
Hodowla gêsi jest w miêdzy Iwierzycami a Sielcem Ko³o sêdziszowa M³p.Mo¿e tam?
Rasskabak
Masz moze nazwe / adres / mail / telefon do tej lub jakiejs innej hodowli ? smile.gif
Leszek Pelc
Firm "Góral" tel.177455080 , kom. 0602178072 , goral-piotrszewczyk@poczta.onet.pl to w Iwierzycach .
Reszta w internecie
igorusis
A ja sie dolaczam do pytania, ale mi chodzi o piora sokole, na przyklad.
Gdzie brac rycerska sie zaopatruje (glownie chodzi o XVIIw) bo potrzebuje troche pior sokolich do kolpaka z lisa.
Czy pozostaje mi tylko cierpliwe poszukiwanie w lesie? icon_rolleyes.gif Czy moze ktos zna jakies inne zrodlo?
Zaznaczam, ze nie zamiezam obskubywac biednych sokolow i jastrzebii w zoo. mad.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.