Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: II Wroc³awska "13"
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
nieczar
no to po imprezce,

pragne zatem podziekowac wszystkim przybylym uczestnikom i mam nadzieje ,ze taka kameralna ,ale jakze wysmakowana impreza (mam nadzieje ?) przypadla im do gustu

w przyszlym roku moze skusze sie na zrobienie czegos wiekszego ,ale czas pokaze,
choæ z drugiej strony to preferuje wlasnie male ,ale ultrasowe imprezy ,na ktore moge zaprosic tych ,ktorzy moim zdaniem godnie reprezentuja odtwarzany okres historyczny

...i przepraszam za hard-core sanitarny...ale w koncu to "mroki sredniowiecza"
DrzewiaK
Witam.

Impreza super. Bez nadmiaru turystow i bez stresu. poa tym nowa chata z jej niepowtarzalna atmosfera wieczorem jest nie do przebicia.
A biorac pod uwage to czym glownie zajmowalem sie wraz z kolkoma innymi osobami, w sobote, to okreslenie "impreza kameralna" nabiera supelnie innego znaczenia. bigsmile2.gif

Wielkie dzieki za wszystko.
Aradpa
No , Ja chce jeszcze raz smile.gif
Jak Schab da ftp'owy serwerek to zrzucê tam fotki a troszke tego mam.
Aiuto
Jak Zwykle na grodzie u Ojca Dyrektora i Mr.Pilasa bylo zawodowo smile.gif ..fajnie ze wreszcie powstala siec imprez XIII w na ktore mozna jedzic i sie dobrze bawic bez mrokow lazarsko-kosmicznych . oby tak dalej nowa hata wuja Toma bardzo prekrasna i balanga udana pod wzgledem kulturalno -obyczajowyM ( tu brawa dla Tygrysa Z Sanoka za filozofioczne wywody:) pozostaje miec nadzieje ze w przyszlym roku muzykantow bedzie wiecej i dadza mocno do pieca smile.gif
Jak dla mnie Wroclawaska 13 to zelazny punkt w sezonie , ci co nie byli ,niej zaluja i piszcza ,dkrobia i korumpuja Nieczara zeby ich za rok zaprosil
Piotr Niemir Kotowicz
nic dodaæ nic uj±æ... Dziêki Nieczar za podtrzymywanie wschodniej przyja¼ni. Wogóle dziekujemy wszystkim którzy byli - w takim doborowym gronie mo¿na siê bawiæ
Pozdrowionka

PS. Kangur - soory za bark dunno.gif
Visenna
Ja te¿ chce jeszcze!
Dla mnie Wroc³aw by³ ju¿ zakoñczeniem sezonu i niezmiernie siê cieszê, ¿e mog³am zakoñczyæ go w³a¶nie w ten sposób. Grodzik wypa¶ny, zw³aszcza teraz, po rozbudowaniu. Tury¶ci te¿ o dziwo mi nie przeszkadzali. Mam nadziejê, ¿e za rok spotkamy siê w takim samym, bad¼ lekko poszerzonym gronie!
Mi³o ¿yje siê ze ¶wiadomo¶ci±, i¿ uczestniczy³o siê w ultrasowej imprezce heart.gif

Powtarzam jeszcze raz. Jak kto¶ chce jakie¶ miejsce na umieszczenie fotek, to mogê udostêpniæ serwer blinkie.gif

Pozdrawiam i dziêkuje wszystkim obecnym!
Aradpa
Fotki, dzieki uprzejmo¶ci Roberta, pojawi± sie na Bagritonie smile.gif
Wasek
witam

Ja równiz chcia³bym podziêkowaæ za super impreze. Jak zawsze w go¶cinie u nieczara by³o naprawde nie¼le a gród po modernizacji wygl±da super.

Pomys³ by wroc³aw sta³ sie juz cykliczn± impreza koñcz±ca sezon uwa¿am za super. Na przysz³y rok my¶le, ze najlepiej bêdzie zrobiæ impreze na grodzie dla ludzi którzy sie najwiêcej starali w sezonie. Dla tych którym zale¿a³o nie tylko na zabawie ale równie¿ na rekonstrukcji.
Ze wzglêdu na wielko¶c grodu jat mozliwe jak najbardziej.

Pozdrawiam
Wasek
Jarek Przyby³o
Widaæ ¿e Wasek to szef firmy w nowoczesnym zachodnim stylu. System nagród, awansów, bod¼ców itd bigsmile2.gif Dobrze, dobrze, ju¿ od dzi¶ zaczynam pracowaæ na przysz³oroczn± nagrodê bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Robert Bagrit
Ok, zdjêcia ju¿ s± na Bagritonie

Pozdrawiam
nieczar
...a czy ja bede mogl umiescic kilka fotek u siebie?

Kankuro i Drzewiak wrzuccie mi cos na skrzynke

...a pomysl Waska zasluguje na uznanie...tym bardziej ,ze bede gospodarzem imprezy,che ,che...
Robert Bagrit
We¼ sobie zdjêcia z Bagritonu masz ju¿ gotowe i obrobione smile.gif

Pozdrawiam
Zwierzak z Bêdzina
Witam!!
Imprezka Kameralna jak w zesz³ym roku, no i te same osoby prawie by³y , gród siê rozrós³ piêknie, ninja sie zapi³ na niedziele.. by³o mi³o i szkoda ¿e wekendy takie nie trwaj± z 7 dni np... ¿y³o siê pieknie w te dwa dni...
Przepraszam ¿e nieuda³o mi sie stawiæ w uzbrojeniu i wdodatku w tak ma³ej liczbie z naszego oddzia³u. Na przysz³y rok siê poprawimy:)

Spodoba³o mi sie machanie cepem:) heh CCCP - cep cepa cepem pogania:)

zdjêcia suuuper:)
heh niemogê sie doczekaæ przyszej Wroc³awskiej XIIIstki....
wasz zwierzaczek:)
muzykalniej bêdzie o to sie postaram tesz i ja bardziej:)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.