Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: reklama dêbowego
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Tariq
Czy kto¶ mo¿e wie gdzie by³a krêcona reklama piwa "Dêbowego"?
Sebastian Kuczyñski
Kurde!!!
To nieuczciwa reklama.Nie powinno sie emitowac reklam po ktorych czlowiek nie ma wyboru. ;)
Przez nia zaczalem pic Debowa chociaz wczesniej nie pilem piwa w ogole.
Teraz ze znajomym nazywamy je "lucznicze". I wciagamy az furczy.
rudolf
Hey,
Kumple z mojego bractaw pozyczali do niej ³uki smile.gif
Robili ja gdzie¶ na Mazurach ale gdzie dok³adnie tego nie wiem.
Simoon
Fajne tam ³uki by³y smile.gif Wie kto¶ kto takowe robi?
Sier¶ciak
To nie by³y Grozery przypadkiem...?
Kuba Bia³ek
Tez mi sie tak w³asnie wydawalo ...
urwis
CYTAT(tomekch)
Czy kto¶ mo¿e wie gdzie by³a krêcona reklama piwa "Dêbowego"?

Reklama by³a krêcona na krytej uje¿d¿alni Stada Ogierów w Ksi±¿u.

http://www.stadoksiaz.pl/index_1.html

PozdrawiaM.
urwis
CYTAT(Sier¶ciak)
To nie by³y Grozery przypadkiem...?

£uki które 'gra³y' na pierwszym planie by³y owszem, wêgierskie, ale akurat nie Grozera (ani Kassaia) lecz jakiego¶ innego, mniej znanego producenta, których tam sporo. Niestety, nie wiem dok³adnie jakiego.
Wedle opinii kolegi, który by³ przy krêceniu - nic specjalnego.

Gdzie¶ na czwartym planie jest te¿ mój ³uk, po¿yczali sprzêt z ca³ej Polski.

PozdrawiaM.
Jerz Jerzy
hehe my je nazywamy (piwo) Pogañskie bo o dêbach jest w nazwie nie?;)
Thyrvald
a ja tam zawsze pi³em Dêbowe/Pogañskie/£ucznicze/czy jak kto woli, bo i dobre i ³adnie poniewiera i cena przystêpna.
Aha taki klej jak tam u¿ywali nadaje sie ¶wietnie na ³aczenie wszelakiego drewna (np. gitary w pracowni lutniczej w której pracowa³em) wiêc jak kto¶ ma aspracje na ultrasow± tarczê to wywalic wikol i kupowaæ ten klej -mo¿na dostaæ w katowicach.
Ukasz Spode £ba
Witam!
A ja nie widzia³em reklamy dunno.gif Bo ma³o TV ogl±dam... szukam teraz jej na necie mad.gif
Pozdrawiam, Ukasz
rudolf
by³y tam co najmniej 3 grozery, sam widzia³em jak je zabierali od nas cool.gif ,
ale faktem jest ze wymieszane tam byly luki i strza³y ró¿ne, np karbonówka która sie wbija na koñcu dunno.gif
Pozdrawiam
Ukasz Spode £ba
Witam!
Frodo, dziêki, znalaz³em ju¿ 5 minut po napisaniu posta crazy.gif Ca³kiem fajna szczerba.gif

Pozdrawiam, Ukasz
Tunia
ale i tak nei przekonuje mnei do picia tego piwa
ono robi siniaki i poniewiera straszliwie
nie mówi±c o kacu

wole wino smile.gif
Ukasz Spode £ba
Witam!
Khhahja, ja te¿ jako¶ nie pijam tego szczerba.gif a wina... ojojoj, daaawno nie pi³em crazy.gif to taki offtop icon_wink.gif

Pozdrawiam, Ukasz.
JUR
wiem sporo o kulisach tej reklamy . tak jak nie schudniemy po reklamie to i ³uki tu sa wyidealizowane ale ¿arcie mieli dobre
. konsultant robi³ co móg³ aby by³o blisko prawdy historycznej /rzeczywisto¶ci lecz reklama ma swoje prawa Sory icon_redface.gif
otffin
No, dziêki kompanii piwowarskiej przynajmniej wiemy, ¿e Tatar mia³ wszystkie cztery nogi w powietrzu, kiedy wypuszcza³ strza³ê. smile.gif Widzialem tez reklamê Canona z kyudok± w roli g³ównej. W "polityce" czasem sie pojawia
Tormey
Tatar jak Tatar, ale jego koñ napewno icon_mrgreen.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.