Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Co siê dzieje ze Z³ot± Strza³± (Golden Arrow)?
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Wasilko
Czy kto¶ wie co siê z nimi dzieje? Od kilku dni intensywnie próbujê siê z nimi skontaktowaæ, ale nie odpisuj± na maile, nie odbieraj± telefonów... dunno.gif
A na gwa³t potrzebujê kilku rzeczy.
azagthoth
Witam
Mo¿e nie odkrywam Ameryki, ale proponujê zajrzeæ na stronê www.luksport.pl. Maj± trochê fajnych rzeczy w cenach konkurencyjnych w stosunku do Z³otej Strza³y. Poza tym szybko, solidnie i kiedy trzeba w kontakcie telefonicznym z klientem.

Pozdrawiam serdecznie
maly_michal
kiedys (z rok temu) chcia³em cos u nich kupiæ, ale nie reagowali, zamówi³em w lukbisie i co mnie dobi³o te¿ nie reagowali:P tak wiêc goldenarrow chyba ju¿ na dobre zlewa sobie klijêtów.
Sebastian Kuczyñski
Ja juz dwukrotnie kupowalem u nich strzaly i jestem zadowolony.Faktem jest ze czasem trudno sie dodzwonic.
barteras
Ja dwa razy wysy³a³em do nich maile bo by³y (i wci±¿ niektóre s±) b³êdy na stronie(np . d³ugo¶æ samicka equus to 56'' - jak byk jest napisane na stronie producenta, a w z³otej strzale to 62'' anger.gif ) i zero odzewu. Jest to niedopuszczalne aby wprowadzaæ w b³±d klienta ,a na dodatek go olewaæ. Zupe³nie inaczej jest z firm± ³uksport-po zamówieniu to do mnie dzwonono i ustalano szczegó³y, co wiêcej chcia³em wymieniæ ramiona na silniejsze - nie by³o problemu mia³em dop³aciæ 30% ich ceny, a ¿e czeka³em na wymianê do¶æ d³ugo (pan Adam musia³ miêdzy innymi pojechaæ po nie do Holandii) to wymiana by³a gratis! icon_cool.gif
Bodzio
Witam.
Musze powiedzec ze Zlota Strzala sie sprawila super dwa dni temu zamowilem towar [28.03] i dzisiaj otrzymalem przesylke to co zamowilem bez problemu.
Pozdrawiam yes.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.