Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: (katowice) Drut
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Arkil
Witam!!

Mam bardzo du¿y problem(no mo¿e nie a¿ tak du¿y icon_wink.gif ). Potrzebuje drut od 1,6mm do 2,0mm czarny. Wiecie gdzie s± jakie¶ sklepy w obrêbie Katowic gdzie mo¿na takowy drut dostaæ?? By³em ju¿ w wielu sklepach ale w ¿adnym nie by³o, robi siê to trochê mêcz±ce i monotonne ci±gle s³yszeæ ¿e NIE MA takiego drutu anger.gif Z góry dziêkuje za informacjê.

Pozdrawiam Arkil
xargos
Spróbuj tam:

"Energozbyt" s.c. PPHU
ul. Powstañców 5
40-040 Katowice
tel: 32/ 757 37 52

Stalexport Serwis - Centrum S.A.
ul. Owsiana 60a
40-780 Katowice
tel: 32/ 252 98 63

Centrostal-Górno¶l±ski Przesiêbiorstwo Pañstwowe Obrotu Wyrobami Hutniczymi
ul. Stalowa 1
40-610 Katowice
tel: 32/ 358 94 00

Pozdrawiam
GhaSh
Potrzebuje drut 1.6-1.8mm (rejon Katowic lub (lepiej) Miko³owa), ale pyte³em w kilku miejscach i maj± tylko 1.2mm lub 2mm (np. Katowicka Centrostal). Gdzie mo¿na taki drut kupiæ? I z czego on ma byæ ¿eby by³ mo¿liwie historyczny (to ¿e stal to wiem ale jaka)?
Ps. Czy do "Energozbyt" s.c. PPHU jest na pewno dobry adres bo nic takiego tam nie znalaz³em?
Joker_katowice
Jedz do Castoramy i poszukaj drutu spawalniczego powinien siê nadaæ.
GhaSh
A z czego drut taki jest zrobiony?
Joker_katowice
Trzymajcie mnie tears.gif ... jest zrobiony generalnie ze stali miedziowanej lub galwanizowanej.
Bilhoff
Witam.

Ja równiez mam problem ze znalezieniem drutu anger.gif od 1.6 do 2 mm.
Okolice Tarnowa-Brzeska (o ile cos to komu¶ mowi tongue.gif crazy.gif )

Pozdrawiam
GhaSh
A jest mozliwe gdzie¶ kupno bardziej historycznego(chodzi o ¶redniowiecze jakby kto¶ sie mial przyczepiæ) drutu, poniewa¿ o ile dob¿e znalaz³em to galwanizacja polega na powlekaniu innym metalem przy pomocy elektrolizy, najcze¶ciej by nie rdzewia³o, co historyczne nie jest.
Joker_katowice
Miedziowany, miedz do¶æ szybko ci zejdzie. Przynajmniej w teorii.
GhaSh
Dzieki za pomoc, teraz mi pozostaje tylko kupienie drutu oraz d³uuugie zwijanie i ³±czenie bigsmile2.gif
GhaSh
jakby ktos chcia³ drut czarny to polecam w Mys³owicach ul.Katowicka 72 firma Dumat. Dostêpny jest tam ka¿dy rozmiar (ocynk podej¿ewam ¿e te¿ maj±, ale nie pyta³em). Ja kupi³em drut czrny 1.8mm za 2.8z³/kg. Podczas kupna nie zdziwcie siê ¿e mog± zadaæ pytanie czy na kolczugi bigsmile2.gif (dlaczego ten adres nie pojawi³ siê wcze¶niej, je¿eli kilka osób ju¿ tam kupowa³o, a nie wie¿e ¿e nikt z nich tu nie zagl±da anger.gif ). Mam nadzieje ¿e komu¶ ten post u³atwi poszukiwania.
Marek z Myslowic
GhaSh dziêki za pomoc smile.gifsmile.gif ja mieszkam niedaleko a nawet nie wiedzia³em...ze jest tu takie co¶ smile.gifsmile.gif Jeszcze raz dziêki smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.