Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Wrzesieñ] II Spotkanie Grodzian - Wólka Bielecka ->23-25
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Jan Gradoñ
nazwa imprezy: II Spotkanie Grodzian

data: 23-25 IX 2005
miejsce: Gród Choina-Horodyszcze - Wólka Bielecka woj. Lubelskie
organizator: Bractwo Grodów Czerwieñskich
charakter imprezy: Impreza datowana na IX-XIw ze zg³oszeniami na mail grody@wp.pl

opis:Impreza mam mieæ lu¼n± formê tzn. ¿e program dostosowujemy do oczekiwañ go¶ci,impreza bêdzie bardziej rekreacyjno-wypoczynkowa, ma byæ pewnym podsumowaniem sezonu.Chocia¿ ostrych walk,szturmów na gród i zabaw wszelakich napewno nie zabraknie.
Póki co zapewniamy napewno sporo napitków(nie powino zabrakn±æ dla nikogo) i czê¶æ wsadu do kocio³ków .Wiêcej imformacji wkrótce!
Wszelkie zapytania kierowaæ na mail: grody@wp.pl

Dla zainteresowanych adres strony grodu: www.horodyszcze.lbn.pl

informacja od: Knia¼ S³awomir
krecik_77
mi³o mi³o... a w czwartek przed impreza mam urodzinki/imieninki
Gniewomir F
Ehh ,juz stary ziom sie z Ciebie robi crazy.gif ,ale oblejemy pijacy.gif . Teraz bedzie zimniej wiec trzeba bêdzie siê wiêcej rozgrzewaæ ni¿ w lipcu devil.gif , niezbêdny bêdzie tez czosnek z cebul± icon_mrgreen.gif ,wiêc wytworzy siê wspania³y klimat szczerba.gif .

Dozoba ziomy !!!!

Tymcza !!!!
Bary¶
Witam

Chcieliby¶my zaprosiæ was serdecznie na "II Spotkanie Grodzian ".
Impreza odbêdzie siê w dniach 23-25 wrze¶nia 2005 w grodzie Choina- Horodyszcze.
Impreza tak jak poprzednie nasze spotkanie ma mieæ charakter rekreacyjno-wypoczynkowy ;), chocia¿ powalczyæ i popróbowaæ swych si³ w konkurencjach ró¿norakich równie¿ bêdzie mo¿na!
Przewidujemy oczywi¶cie g³ównie walki w stylu wschodnim (czyli ostro:) ),tak¿e prosimy o zadbanie o maksymalne opancerzenie.Gród zosta³ powiêkszony o now± bramê(do grodu w³a¶ciwego) i o now± ziemiankê.
Poniewa¿ ca³± imprezê robimy z ¶rodków w³asnych ( a tych na koniec sezonu nie ma za du¿o) to niestety nie zapewniamy zbyt wiele, trochê wk³adu do kocio³ków(tak¿e proszê o zabranie ze sob± ca³ego sprzêtu do gotowania) i conieco do wypicia.

http://www.freha.pl/index.php?showtopic=76...er=asc&start=15
A jak by³o poprzednim razem mo¿ecie przeczytaæ w podanym linku bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif

Serdecznie zapraszamy
Pozdrawiam Bary¶ bum.gif
Mi¶ z Brochowa
Przybywamy i tym razem w nie mniej bojowym sk³adzie :-)
Bary¶
Witam
OOO widzê ¿e bêdzie powtórka ze "¶cie¿ki zdrowia" szczerba.gif
No to bêdzie fajnie
A jak uda siê ze sponsorem bêdzie jad³a i picia mnogo, rozmowy ju¿ za pare dni.
krecik_77
Ja muszê skoczyæ na targ zakupiæ spirytualiów jakowych¶, coby w pi±tek gard³a potokn±æ po darciu peanów za moje zdrowie bum.gif
Szkoda tylko, ¿e pod koniec wrze¶nia trza spaæ w plastikkampie, bo hebel okrutny.. chyba ¿e padnê przy ognisku zamroczony krupnikiem tongue.gif
krecik_77
temat spada, nikt nie pisze - widaæ pierwotniaki nie wiedz± co to komp i net ;)

a cytrynówka ju¿ siê gryzie bigsmile2.gif
Bary¶
Witam
A ja nie chwal±c siê, dogada³em uczte bêdzie rombanka na wypasie crazy.gif crazy.gif crazy.gif
krecik_77
we¼ za³atw troche jad³a dla trawo¿erców....barysiu moj ulubiony
S³awomir z Che³ma
S³awa!!
Do grodu mo¿na ¶mia³o przybywaæ ju¿ w pi±tek rano!
Dla niezorientowanych podajê adres strony grodu na której znajduje siê mapka z tras± dojazdu do grodu(bardzo przydatna jak kto¶ jedzie tam pierwszy raz!) :
www.horodyszcze.lbn.pl

Pozdrawiam i czekam w pi±tek w grodzie smile.gif !!
KNIA¬
Bary¶
Bêdzie kasza i ogórek kiszony tongue.gif
Co do jad³a to bêdzie gulasz z kasz± i kisony, kurczaki, zupa "Borgacz" i pizza.
Gniewomir F
Tamtaradej !

Czosnek Cebula Hej !
Ale bêdzie ziomalowanie !!!!1 pijacy.gif hurryup.gif devil.gif usmieszek_11.gif samurai.gif ven.gif warrior.gif

Dozoba ziomy !!!
Gniewomir F
Jo³ Ziomy !!!! By³o wypas ziomalsko devil.gif icon_mrgreen.gif , szkoda ,¿e czê¶æ ludzi ne mog³a przyjechaæ ,ale mimo to klimat by³ HIP HOPOWY szczerba.gif bum.gif devil.gif bigsmile2.gif ,w cipeczke impreza ¿e czosnek ,i nie zmienia sie nic , TAMTARADEJ CZOSNEK CEBULA HEJ !!!

DOZOBA ZIOMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pijacy.gif usmieszek_07.gif lol2.gif hurryup.gif repa.gif usmieszek_11.gif usmieszek_04.gif pijacy.gif pat.gif loki08.gif

TYMCZA !!!!
S³awomir z Che³ma
S³awa!!
Chcia³by serdecznie podziêkowaæ wszystkim za przybycie,ci którzy nie dotarli mog± tylko ¿a³owaæ dobrej zabawy szczerba.gif !
Impreza by³a tak jak planowali¶my rekreacyjno-wypoczynkowa,czasem nawet panowa³ nastrój sielanki smile.gif .
Wkrótce rusza ponownie strona naszego bractwa wraz z najnowszymi zdjêciami z grodu.

Pozdrowienia dla wszystkich!!
Knia¼
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.