Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Avatary
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
vroobell
Witam
Tak sobie ostatnio rozmawiali¶my w gronie przyjació³ i nasz³a nas taka my¶l, ¿eby wprowadziæ obowi±zek posiadania na avatarze zdjêcia umo¿liwiaj±cego identyfikacjê. Jako, ¿e pochodzimy z ró¿nych stron Polski i na jednej imprezie wszystkich ciê¿ko spamiêtaæ (szczególnie je¶li alk leje siê strumieniem szczerba.gif ).
Co Wy na to drodzy rotowicze?
Sperling
von Frisch
Ja sie wstyyydzeee cool.gif
Gaivs Salonivs Rvfvs
Uszanowanko wszystkim !!!!!!!!!

A ja NIE bum.gif szczerba.gif bigsmile2.gif
Trollsky
vroobell, faktycznie na Twoim avatarze widac wszystko i jak bym Cie nie znal to bym poznal od razu smile.gifsmile.gifsmile.gif
vroobell
Hehe, bo teraz moim ( i nie tylko ) znakiem rozpoznawczym jest mundur Kompanii Segersena, czyli czerwona, rogata czapeczka. devil.gif Poza tym mia³em do¶æ d³ugo ava z mordk±. Mo¿e pojawi siê nowy po Gniewie RPK?
Tunia
a poza tym ten awatar wybra³am ja - nowym znakiem Vroo jest super ekstra fantastyczna robe
devil.gif devil.gif
Trollsky
Tunia, kurcza paka, nie widac tego roba za bardzo na tym avatarze, tak samo jak kwadratowej czapeczki smile.gifsmile.gifsmile.gif w pracy jestem, nudze sie i zawracam wam glowy smile.gif
Tunia
widac widaæ :D
ja widzê devil.gif
vroobell
CYTAT
nie widac tego roba za bardzo na tym avatarze, tak samo jak kwadratowej czapeczki

Poczekaj jeszcze tydzieñ i bêdzie gitowe zdjêcie z Gniewu. Z robe, czapeczk± i bu¼k±.
Bu¼ka icon_wink.gif
vroobell
Facjata - jest
Czapeczka - jest
Robe - nie widaæ (w zamian kopytko)

smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.