Witam wszystkich, którzy chcieli by pomóc.
Mam problem, nie mam dostêpu do kilku produktów i narzêdzi, czy kto¶ zechcia³ by mi pomóc?
1. Kawa³ek metalu na he³m! - Gdzie i za ile, mogê dostaæ? Jaki rodzaj metalu jest tani a dobry, jaki preferujecie?
2. Drut! Jakie s± ceny drutu? Gdzie mogê dostaæ? [p.s. jak ju¿ bêdê w domku, to edytuje post i podam wiêcej szczegó³ów]
3. Kowad³o i inne narzêdzia p³atnerskie! Gdzie i za ile, mogê dostaæ? Jakie jest tanie i dobre, jakie preferujecie?
4. Palenisko i miejsce? Jak zorganizowaæ? [czyta³em ju¿ kilka wyrwanych temetów z kontekstu tylko by³y za ma³o dok³adne.]
Dziêkujê i czekam na odpowied¼.
Najlepiej zajrzeæ do internetowej Panoramy Firm, wyszukaæ najbli¿szego producenta, zadzwoniæ i zapytaæ o ceny i formy zamówieñ, a tak¿e o dystrybutorów czy hurtownie do których sprzedaj±, potem podzwoniæ po hurtowniach, mi siê uda³o w ten sposób kupiæ blachê w s±siedniej wiosce, bo akurat by³ tam sklepik i jego w³a¶ciciel przywióz³ mi parê rzeczy danego producenta z hurtowni w która poda³a mi namiary, oczywi¶cie na zamówienie.
Taki tam pomys³ - ale dzia³a.
Gdzie dostaæ SKLEJKÊ? u stolarza?
Witam,
Proponuje zajsc na skup zlomu i tam sie porozgladac. Jesli chodzi o kowadlo to ceny wachaja sie od 300zl w gore.
Drut stalowy 2mm. mozna kupic za okolo 3zl/kg. ale ceny sa rozne. Sklejke w castoramie lub sklepie tego typu.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.