Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Festiwal Hitzacker sierpien 2005
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
arektk
Zapraszamy przemilych gosci, ktorzy akurat beda w Niemczech w dniach 19-21 sierpnia tegoz roku do odwiedzenia znakomitego festiwalu, ktorego mamy zaszczyt byc wspolorganizatorami.

Zaproszenie
os zla
Burisleif
Witam.
Widzê,¿e zapowiada siê ciekawy fesatyn.Czy jest mo¿liwo¶æ wziêcia w nim udzia³u jako dru¿yna lub jej czê¶æ,czy tylko jako tury¶ci?
pozdrawiam
S³awa
arektk
zdaje sie ze lista druzyn jest juz zamknieta, ale zawsze mozesz napisac maila z zapytaniem
svetobor@poczta.onet.pl
pozdr
W³odzimierz
i po imprezie !
by³o wspaniale tylko kiedy sie usmiecha³ m.z.h. w czapeczce to sie we mnie flaki przewraca³y
S£AWA !!! osi zla.
A co¶my tam narozrabiali, sto³y to sie ledwo do autobusów zmiesci³y hehe.
snaga
A ten mniód, co¶my go w Wehikule rozpijali, tylko dla zmy³ki mia³ etykietê "Piastowski", MWAHAHAHAHAHAHA devil.gif
:>
svart
Czo³em,
Zapraszam do obejrzenia fotorelacji z tego wyjazdu. Jak dla mnie by³ to najlepszy wyjazd sezonu, nie spapra³ go nawet m.z.h. Bawilem siê zaje-bi¶cie. O¶ Z³a rz±dzi!
A Mokrylen Team zwyciê¿y³ moralnie ;)

Aha - jesli kto¶ chce zdjêcia pojedyncze zdjêcia w lepszej rozdzielczo¶ci (1600x1200), niechaj wali na mejla -->
danny@qznia.fsi.pl

Dani³o z Raroga
Vinopij
Pozdrowienia dla Svarta i mrocznej za³ogi :]

"czosnek o kulistych kszta³tach
pó³czosnek o kulistych kszta³tach
æwieræczosnek o kulistych kszta³tach
Tamtaradej
Czosnek , c ebula hej!!!"

Ziomy musimy to powtórzyc jak najszybciej :]

Tymcza i pochwa hej!!!!
ARSZ!!!! (JAK TO SIE QRWA PISZE???)
Gniewomir F
Szczê¶æbo!

Ja niedawno dopiero wróci³em smile.gif Czosnek Cebula hej !! Tamtaradej !!!!

Impreza zajebista ,wporzo ziomy szczerba.gif , oby wiecej takich !!!!!!!!

Pozdrowienia dla ca³ego ziomsk³adu !!!!!

Arsch ,Halb Arsch, Viertel Arsch !!!!! icon_mrgreen.gif ass.gif

Dozoba ziomy !!!!

"... cztery sto³y ,cztery sto³y... " bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Zygmunt
Pozdrowienia dla ma³ego zielonego ³ysego ch... bez którego nie mieliby¶my tylu atrakcyjnych tematów do rozmów. Podobno nie¿le rozumie po polsku, wiêc te joby które dostawa³ za plecami byæ mo¿e do niego dociera³y... By³o wspaniale, pozdrawiam wszystkich!!!
Cztery sto³y ¿eby postawiæ na nich 2 miody bigsmile2.gif
Arsch siê pisze po niemiecku
Satrina
Taka byla impreza, ze jeszcze czuje sie zmeczona ;)
Zal mi tylko jednego - ze malo sobie pohandlowalam i niewiele zarobilam. A poza tym bawilam sie dobrze. Nie nastawialam sie na jakies superowe przyjecie ze strony organizatorow i fantastyczne biesiady, wiec jestem zadowolona. No moze byloby jeszcze lepiej gdyby niemiecka fauna nie byla taka natarczywa (pogryzly mnie jakies latajace krwiopijce).
Oprocz tego byl to dla mnie weekend pierwszych razow ;) Pierwszy raz bylam za granica i bralam udzial w pierwszym wystepie zespolu Poludnica. Tu pozdrawiam kumochy i wszyskich (znaczy kilku) naszych fanow.
Slawa dla Jaksy!
Vinopij
Svart zdjêcia w pyteczke :]
polecam czosnkom wszelakim hehe foto lektórê :]
pozdro ziomki
arektk
iniejszym zapraszam do galeri dodalem zdjatka www.os-zla.eza.pl
W³odzimierz
No jest tam pare ³adnych zdjec warto zobaczyc!!!!!!!!
arektk
chlopaki, bo na stronce OSI ZLA jakis kolezka w ksiedze gosci sie dopytuje o tego zionacego ogniem czosnka
Bary¶
Witam
Ten ziej±cy typek jest z Bractwa Grodów Czerwieñskich namiar na nas grody@wp.pl
niestety nasza stronka pad³a, tylko taki kontakt pozosta³niestety icon_sad.gif poza tym on jest kilka postów wy¿ej jako VINOPIJ cool.gif
Vinopij
buahahazhahaha devil.gif jest na stronce Osi Z³a M.Z.H icon_mrgreen.gif Warg trenuj trenuj :] a fotki s± ju¿ zapodane na: tym serwerze Kochanica dziedzica rulezzz :]
jagoda
W imieniu DWWK dziêki wielkie wszystkim, którzy wziêli udzia³ w imprezie. Mam nadziejê, ¿e wybryki Czlowieka od Zaginionych Sto³ów, Miodów, Chleba i "Ze¿arliscie Prosiaka dla Turystów"oraz paru innych rzeczy nie zepsu³o wam zabawy i nie odebra³o chêci na powtórkê mad.gif
pzdr
Zygmunt
To ten prosiak którego nie spróbowa³em mimo czekania do pó³nocy by³ dla turystów?? shocked.gif
jagoda
Bingo, Zygmunt, bingo. Ja obgryz³am kawa³ek ¶wiñskiego ³ba na surowo-tyle mojego. Nie by³e¶ niestety jedyn± osob±, która go nie spróbowa³a. Eh, a rok temu nie mogli¶my przeje¶æ i przepiæ wszystkiego co by³o na uczcie. O tempora, o mores...
Zygmunt
CYTAT(Satrina)
Oprocz tego byl to dla mnie weekend pierwszych razow ;) Pierwszy raz bylam za granica i bralam udzial w pierwszym wystepie zespolu Poludnica.

Hmmm kiedy¶ musi byæ ten pierwszy raz icon_wink.gif
CYTAT(Jagoda)
Ja obgryz³am kawa³ek ¶wiñskiego ³ba na surowo-tyle mojego

Natomiast ja pochrupa³em pare kawa³ków skóry, ale nic straconego, podobno wszyscy którzy jedli wieprzowinkê mieli na drugi dzieñ sraczkê, jest sprawiedliwo¶c na tym ¶wiecie. bigsmile2.gif
CYTAT(Jagoda)
Eh, a rok temu nie mogli¶my przeje¶æ i przepiæ wszystkiego co by³o na uczcie

To siê nazywa niemiecka dok³adno¶æ, skoro marnowa³o siê w zesz³ym roku to zracjonalizowano ilo¶æ jad³a i napoju bigsmile2.gif Miód z karnistra, piwo z wiadra, by³o fajnie... w przysz³ym roku trzeba bêdzie wzi±æ konserwy na ucztê i wszystko bêdzie ok
jagoda
CYTAT
w przysz³ym roku trzeba bêdzie wzi±æ konserwy na ucztê i wszystko bêdzie ok

hmmmm, czy¿by¶ by³ z³o¶liwy anger.gif ? ka¿demu mo¿e siê przytrafiæ czosnek sponsor-organizator. tongue.gif
Zygmunt
CYTAT(jagoda)
hmmmm, czy¿by¶ by³ z³o¶liwy

ot s³abostka, tak troszeczkê chyba jestem bigsmile2.gif
Vinopij
A ja jestem za tym ¿eby je¶æ tylko czosnek i cebulê!!! hej!! co do wieprzowinki to zjad³em kawa³ek i oby³o sie bez problemów z wydaleniem niemieckiej ¶wini :P
Ehhh... BY³o spoko, "Oscypelion " i "Po³udnice" nam ¶piewali, Elag!!! siê bawi³!!!
Tu wielkie pozdrowienia dla Mafii Wêgierskiej :] i gor±ce h.w.d drogiemu .M.Z.H. w czapeczce :]
jagoda
Oscyperion, Vinopiju, oni siê nazywaj± Oscyperion
Zygmunt
CYTAT(Vinopij)
co do wieprzowinki to zjad³em kawa³ek i oby³o sie bez problemów z wydaleniem niemieckiej ¶wini :P (...)
i gor±ce h.w.d drogiemu .M.Z.H. w czapeczce :]

No jak siê pije naftê i nie ma sraczki to i deutsche Schweine nie zaszkodzi bigsmile2.gif

CH. a nie H., ortografia nakazuje pisaæ "ch"!!!
Satrina
CYTAT
Natomiast ja pochrupa³em pare kawa³ków skóry, ale nic straconego, podobno wszyscy którzy jedli wieprzowinkê mieli na drugi dzieñ sraczkê, jest sprawiedliwo¶c na tym ¶wiecie.

Niepradwa, ze wszyscy smile.gif ja sie czulam rzesko.
Bo glupi ma szcescie, hehe. Zaraz na poczatku "biesiady" dostal mi sie kawal miecha i na moj miesozerny nochal nalezal on kiedys do swini smile.gif Nie dostalam za to oryginalnej niemieckiej papierowej parowki grillowej. I przyznaje sie szczerze, ze nie zaluje - sprobowalam od sasiada (Wszebada). Tak, tak, bylam wspanialomyslna i ulzylam mu w cierpieniu, zjadajac caaaly kês :D

ps. pieczywo tez maja beznadziejne
ps2 a miod pitny zalatywal sztucznym - na szczescie bylam zaopatrzona w alkohol z Polski ;P
a poza tym na bezrybiu.......
Vinopij
1. H jest bardziej Polskie a prof. Miodek mi wybaczy hehe
2. Ja by³em nachmielony wiêc Oscyperion móg³ byæ odczytany jako Oscypelion smile.gif
3. Miód by³ sztuczny chyba ale nieszkodliwy smile.gif A parówkowym skryto¿ercom mówimy stanowczo NIE!!!
4. Jad³em parówki za 2 ojro 3 szt. i tam by³o napisane ze jest wnich 83% ¶wini a potem taaaaaakaaaaa
d³uga lista dodatków i innych frykasów
5. To nie nafta by³a ino parafina z kato-sklepu w Krakowie
6. Ja JEJ NIE PI£EM!!!!
7. Pi³em nedznego deutsche SHLESS'a -chyba z 10 i nawet na siku mnie nie pogoni³o icon_neutral.gif
8. Pieczywa nie pamiêtam...
9. Krzysiu od nas prawie kaczke z procy upolowa³ smile.gif
10.Mielismy ukraiñsk± wódkê ale jako¶ sie szybko skoñczy³a icon_neutral.gif ze juz o winach nie wspomne icon_neutral.gif
11.Ale i tak M.Z.H (wersja special for Zygmunt M.Z.CH) kiedy¶ uwêdzimy i natrzemy czosnkiem smile.gif
12. Tamtaradej Czosnek, Cebula hej!!!

i to by tyle by³o hiehiehie :]
Boran
CYTAT
7. Pi³em nedznego deutsche SHLOSS'a -chyba z 10 i nawet na siku mnie nie pogoni³o  :|  

No w³a¶nie... kurde, ca³y czas nie mog³em wykombinowaæ co by³o nie tak z tym browarem... icon_wink.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.