witam wszystkich jest to moj pierwszy mail na forum,
male pytanko czy ktos posiada wszelakie informacje na temat kowalstwa,zaczynajac od kompletowania warsztatu skonczywszy na gotowych wyrobach ,moga byc stronki mile widziane zdjecia lecz licze na wasza znajomosc tematu gdyz czytalem inne posty i widze ze ludziska nie jestescie az tak zacofane jak w sredniowieczu i nie palicie czarownic na stosach ........chociaz?.........,naprawde oczekuje waszych porad z osobistych doswiadczen,
mam takze propozycje czy nie mozna opracowac stronki z wszelakimi rodzajami wykrojow strojow,splotow kolczug ,wykrojow plyt itp. przeciez to nie zaszkodzi nikomu tylko pomoze,sam mam zamiar zabrac sie za stworzenie malej kuzni i wytwarzanie czego i potem pomoc innym wszelakimi informacjami i wiadomosciami gdyz wymaga to niestety pojecia pewnych rzeczy, prosty przyklad niektorzy nie wiedza co to jest kolczuga, mam prosbe jesli ktos ma instrukcje na temat splotow bylbym bardzo wdzieczny, ostatnio odwiedzilem mila stronke polecam
www.goth.end.pl i niektore sa piekne(sploty) bardzo podoba mi sie pomysl z bikini !!!!!
pozdrawiam thorin