Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Imprezy 2005] Konin/17-19 Czerwiec/Rota Pana Kacpra
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Jest oficjalne zaproszenie od Kacpra. Proszê osoby zainteresowane wyjazdem, posiadaj±ce przynajmniej ultrasowy strój na drug± po³ówkê XV wieku i chc±ce wst±piæ w szeregi Roty Pana Kacpra o deklaracjê.

Szczegó³y wkrótce.

Pa
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Kacper z Konina co¶ wspomina³ przez telefon o jakiej¶ stronie www dotycz±cej tego wyjazdu. Kto¶ ma jakie¶ aktualne dane?

Postaram siê po¿yczyæ samochód (na dzieñ dzisiejszy 50% sznsy). Bym mia³ wtedy trzy miejsca wolne w samochodzie i trzy miejsca wolne w namiocie i przeje¿d¿a³bym przez Ostródê. Ostródziaki z tymi ubiorami co maj± spoko mogliby jechaæ. Kto¶ reflektowa³by?

Pa
Marcin Waszkielis
CYTAT
Ostródziaki z tymi ubiorami co maj± spoko mogliby jechaæ. Kto¶ reflektowa³by?

Ale my wszyscy mamy ubranka na I po³.!!! Przecie¿ t³umaczyli¶my Ci, ¿e one nie pasuj± na II po³. Jak sobie kiedy¶ czyta³em wymagania Roty Pana Kacpra, to tam wyra¼nie napisano, ¿e pezechodz± nogawice z saczkiem i krótkie dublety. My mamy oddzielne nogawice i d³ugie dublety. Nie da siê!!!
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Ja, ja. Z tego co zauwa¿y³em to Robe ostródziaków na pewno przejd±. Poza tym w za³o¿eniach Roty Pana Kacpra jest: spodnie z saczkiem + oddzielne nogawice. Czy jako¶ tak.

Pa
Marcin Waszkielis
GRRRRRRRRRRR!!!!!! Rze¼nik!!!!!!!!
"Przejd±" to mi mówi³ garnd majster bractwa pare lat temu o glanach z owijk±! Nie ma, ¿e przejdzie bo wszystko da siê na si³ê upchaæ, ale chyba nie o to chodzi.
Robe napewno nadaj± siê na II po³. ale dublety i nogawice nie! O ile sie nie myle, to oddzielne nogawice s³u¿± w Rocie Pana Kacpra do nakladania ich na te z ssakiem w czasie ch³odów.
Ok. Zapytaj organizatorów czy chc± mieæ na swojej imprezie ludzi w ubraniach z I po³.
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

No i masz racjê. I o to chodzi, i o to chodzi. Ale kto ze mn± pojedzie icon_cry.gif .

Pa
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

A impreza odbêdzie siê tutaj:
http://www.konin.pl/pttk/files/chatka/park.html

Tutaj trzeba klikn±æ na "Chatka Ornitologa":
http://www.konin.pl/pttk/gate.htm

Pa
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Nie jadê. Znajomych nie bêdzie icon_sad.gif . K³opotliwy dojazd bez auta (trzy lub cztery przesiadki). Oko³o osiem godzin podró¿y poci±gami i 7,5 km na piechotê icon_sad.gif .

Pa
Marcin Waszkielis
Mrok jeste¶ i tyle bigsmile2.gif .
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Spadaj! ¯ona mnie trzyma pod pantoflem... maniac.gif

Pa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.