witam gdzies na forum czyta³em o we³nie/bawe³nie we wroc³awiu-niestety nie moge tego posta w ¿aden sposób znale¼æ je¶li kto¶ wie gdzie to jest prosi³bym o odpisanie....-je¶li ju¿ nie ma to czy wie kto¶ gdzie mo¿na dostaæ we wroc³awiu we³ne
pozdrawiam
mateusz
Bodaj¿e na ulicy Robotniczej 1 (lub co¶ ko³o tego) mo¿na siê bardzo tanio zaopatrzyæ w we³nê.
ul krakowska, wjazd na przeciwko tego du¿ego Praktikera, jest tam kilka hurtowni, koñcówki we³ny w przystêpnych cenach a po s±siedzku królestwo lnu, od wyboru do koloru, Kniazai Witolda nie poleam je¶li porfel nie nabity, poza tym po staremu Robotnicza...
Zajrzyj do sklepu ze skrawkami przy pl. Zieliñskiego (przy wiadukcie). Tam jest w ¶rodku po lewej stronie wnêka, w której jaki¶ czas temu by³o du¿o we³ny. Na pu³kach w g³ównym pomieszczeniu te¿ le¿y...
Witam!
Zwiedzi³am skrawki materia³ów na Zieliñskiego w wiadukcie i nie polecam- maj± tam we³enkê i owszem, ale g³ównie z domieszkami albo o dziwnej strukturze, daj±cej podejrzenia o sk³ad. Osobi¶cie zaopatrujê siê w materia³y na Krakowskiej ( jest dobra i maj± tam tego sporo).
Pozdrawiam-
AB
wielkie dziêki za odpowiedzi muszê teraz znale¼æ chwilkê i tam siê przej¶æ
pozdrawiam
mateusz
mam male ogloszenie dla wszystkich zaopatrujacych sie w materialy w hurtowni przy ulicy krakowskiej - sklep zostanie wkrotce przeniesiony na ulice Jednosci Narodowej 113. dojazd na pewno bedzie latwiejszy i miejsce bardziej przyjemne.
pozdrawiam
nat
CYTAT(Natalia)
mam male ogloszenie dla wszystkich zaopatrujacych sie w materialy w hurtowni przy ulicy krakowskiej - sklep zostanie wkrotce przeniesiony na ulice Jednosci Narodowej 113. dojazd na pewno bedzie latwiejszy i miejsce bardziej przyjemne.
pozdrawiam
nat
Sklep zostal juz przeniesiony w calosci z dniem 1 wrzesnia.
Dokladny adres to ul. Jednosci Narodowej 113/1a
czynny w godzinach:
pn-pt 10-18
sob: 10-14
Numer kontaktowy: (071)3210419
Wybor welny bedzie teraz takze wiekszy
Witam
Czy w tym sklepie na Jedno¶ci znajdê ino we³nê czy tak¿e len? W jakich granicach plasuj± siê ceny tego ostatniego?
Pozdrawiam
Ala
Teraz lnu jest malo, jakies resztki, wiecej znajdziesz w sezonie.
Len tylko od Krzysia £obosa ;] Chyba 10z³/mb. Niestety nie pamiêtam adresu ale mo¿na go znale¼æ na allegro (lobosk albo lobosik).
Pozdro
Ej, bez przesady z tym lnem. Przecie¿ zanim wyjecha³em z kraju we wrze¶niu a "krakowska" pakowa³a bambetle na now± siedzibê, to po s±siedzku na starej by³a ogromna hurtownia lnu od wyboru do koloru. Te¿ siê przenie¶li???
Chyba sie nie przeniesli, ale trzeba lubiec tam chodzic, jest burd.. tzn, balagan, a pan wciska niezle kity i jest niesympatyczny, przynajmniej dla kobiet ( moze woli mezczyzn...
)
Hej!
£obos znajduje siê na ty³each Eurocach'u na Armii Krajowej. ¦rodkowe dzrwi normalnych wymiarów, pierwsze piêtro, pokój bodaj 103 lub obok. Najlepiej najpierw zadzwoniæ i siê umówiæ, bo mo¿na sie odbiæ od klamki.
Pozdrawiam-
AB
Tak jak w temacie.Gdzie mo¿na dostaæ we Wroclawiu grub± we³ne na p³aszcz????
Z góry dziêki i Pozdro.Dagr
Dziêki bardzo!Teraz wiem gdzie sie zaopatrywaæ
Witam!
Ja ze swojej strony radze poszukaæ na hali targowej. Od czasu do czasu pojawiaj± siê bardzo tanie we³enki. Ja jutro idê odebraæ sukno czarne za 10z³ za metr. Wiêc cena jak najbardziej atrakcyjna.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.