Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: VII obóz treningowy Szko³y Fechtunku Aramis
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Aramis
W tym roku obóz treningowy Krakowskiej Szko³y Fechtunku Aramis odbêdzie siê w dniach

18 - 31 lipca 2005 w Starym S±czu

W trakcie obozu bêd± 3 treningi dziennie trwaj±ce w sumie oko³o 6 godzin. Program zostanie dopasowany zarówno do potrzeb pocz±tkuj±cych jak i zaawansowanych. Nocleg w internacie, pokoje 4 i 5 osobowe. Sala gimnastyczna 50 metrów od miejsca noclegu. W cenie obozu znajduj± siê treningi, noclegi, obiady. Jest tam kuchnia, lodówka itp. wiêc ¶niadania i kolacje we w³asnym zakresie. Ewentualnie mo¿na zamówiæ w tym samym barze gdzie obiady je¶li kto¶ bêdzie chcia³.

Obóz jest otwarty dla wszystkich chêtnych nie tylko ze Szko³y Fechtunku Aramis.

Termin zg³oszeñ up³ywa z koñcem kwietnia!

Koszt obozu to 600 pln / osobê dla osób z w³asnym sprzêtem szermierczym.

750 pln / osobê nie posiadaj±c± sprzêtu szermierczego (maska, broñ treningowa)

Liczba osób, które mog± uczestniczyæ bez w³asnego sprzêtu jest ograniczona ze wzglêdu na ilo¶æ tego sprzêtu posiadan± przez SFA wiêc decydowaæ bêdzie kolejno¶æ zg³oszeñ.
Woo
Jak bardzo wi±¿±cy jest termin zg³oszeñ (koniec kwietnia)? Bo 18 lipiec to dla mnie termin straszliwie odleg³y... I prawie na pewno nie bêdê móg³ siê zadeklarowaæ w kwietniu, ani nawet w maju... (Zaznaczam, ¿e sprzêt mam).
Aramis
Termin zg³oszeñ jest o tyle wi±¿±cy, ¿e jak siê zg³osisz to rezerwujê miejsce i konieczna jest zaliczka. A je¶li kto¶ siê nie zg³osi do koñca kwietnia to nadal mo¿e jechaæ tylko wtedy nie mogê na 100% zagwarantowaæ, ¿e w tym internacie bêd± miejsca noclegowe (obiady i sala to nie problem). Oczywi¶cie wtedy poszukam noclegu gdzie¶ w okolicy internatu (to malutkie miasteczko) ale pewno¶ci, ¿e mi siê uda nie bêdzie.

W tamtym roku na przyk³ad uda³o siê 3 osobom zdecydowaæ dzieñ przed bo akurat siê zwolni³ pokój. Po prostu ten termin to nie jest mój wymys³ tylko internatu. Có¿ trudno im siê dziwiæ. Wakacje w koñcu...
Jarek Przyby³o
W razie czego to siê dowiem czy Nadlesnictwo nie ma jaki¶ pokoi go¶cinnych (awaryjnie).

Pozdrawiam

Jarek P.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.