Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [buty] damskie wczesne.
> Ubiór i dodatki > Obuwie i galanteria skórzana > Obuwie
£osiu
witam

problem moze jakze banalny i moze wstyd przyznac ale jednak zaistnial.... ostatnio przypatrujac sie kobiecym postaciom Biblii Maciejewskiego znalazlam przynajmniej ze 2 przyklady na wyzsze [za kostke] butki dla pan. [ sorry za mam nadzieje chwilowa, niemoznosc podania a wlasciwie zobrazowania problemu ] jednakze "stan" BM uniemozliwia dokladne przestudiowanie ich formy co jest rownoznaczne z niemoznoscia ich wykonana...[ nie wiem ale momentami mofa przypominac buty meskie, wysokie wiazane rzemieniem przewlekamym przez otworki-naciecia w skorze cholewki wokol nogi...]
czy dysponujecie moze jakikmis zrodlamy na ten temat???

przyznam ze za jakies konkrety w kwestii krotkich-przed kostke -cizm kobiecych 2polowy XIII w wdzieczna bede...
Micha³ /Gwyn/ Czerep
S± ponoæ opracowania wykopków z Ko³obrzegu datowane na XIII-XIV do dostania. Wie¶æ gminna niesie, ¿e znajdziesz tam, czego szukasz. Osobi¶cie nie dysponujê tym dzie³em, ale szukajcie a znajdziecie smile.gif Pozdrawiam
Gwyn
Jakub Sk³adowski
Prawde powiada mój przedmówca. Obecnie s± do zakupienia w Instytucie Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk w Warszawie, ul. Solidarno¶ci 105. (niestety nie znam telefonu).
W sprzeda¿y s± trzy tomy w cenie od 26 do 29 z³.
¯yczê owocnych poszukiwañ.
£osiu
dzieki wielkie wyslani szpiedzy z kraini deszczowcow zajma sie przechwyceniem towaru:>
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.