Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Budowa ³uku refleksyjnego oraz kuszy
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Deithwenn
Witam chcia³êm poprosiæ was o pomoc, chcia³bym aby¶cie podali mi jaki¶ link na którym umieszczony bedzie dok³adny schemat konstrukcji ³uku refleksyjnego oraz kuszy ¶redniowiecznej. Prosze tylko aby najlepiej te schematy by³y bardzo dok³±dnie opisane poniewa¿ jestem jeszcze pocz±tkuj±cym ³ucznikiem, ale chcia³em sprubowaæ w³asnych si³ i zbudowaæ w³±sny ³uk oczywi¶cie refleksyjny oraz kusze. Z góry dziêkuje wszystkim za pomoc.
vroobell
www.crossbows.republika.pl

poza tym jest tu ju¿ temat o kuszy oraz niesmiertelna opcja Szukaj

Powodzenia
Vislav
Witam
Na pocz±tek temat na Freha Orygina³y jest sporo linków.
A poza tym jak wy¿ej - wiêcej szukaæ. Najpierw czytaæ - pó¼niej pisaæ, a nie odwrotnie.
Deithwenn
Wiem panowie ale nadal prosze o pomoc, sam mam bardzo ma³e do¶wiadczenie z internetem dlatego polegam tylko na waszej pomocy i instrukcji b³agam ¶lijcie dalej linki.
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
prosze uprzejmie http://rtfm.bsdzine.org/#zanim smile.gif

watcher
Adsumus
Witam!!!

¦wietny link Watcher, w koñcu dowiedzia³em siê jak ten ³uk zrobiæ!Wszystko opisane przystêpnie i krok po kroku! bigsmile2.gif My¶lê , ¿e zadowoli on Deithwenna,
Na powa¿nie tyle linków, najró¿niejszych jest na fresze i na bowtime, ¿e trzeba tylko siê przez to przekopaæ....
Trochê chêci!

Pozdrawiam
Wotawa
Do licha, jest kilka tematów w których mo¿na by³o ten w±tek umie¶ciæ.
Powielanie tematów to kompletna ¶lepota czy z³o¶liwo¶æ?

NA SAMYM POCZ¡TKU DZIA£U SOBIE WISZ¡ JAKO PRZYKLEJONE

Szkoda wywalaæ, bo fajnie wysz³o w sumie, ale natêpne takie wyskoki bêd± kasowane bez komentarzy.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.