Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pentecost-chêtni na wyjazd
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
EwKa
Witajcie!
Zamierzamy wyruszyc na tegoroczny Pentecost i szukamy osoby/osób chetnych do wyjazdu z Nami. Jedziemy du¿ym wozem (Merc "beczka") wiêc mo¿emy zabraæ osobê ze sprzêtem. Oferujemy miejsce w samochodzie tam i z powrotem wzamian za wspólfinansowanie kosztów przejazdu. Juz szczytem szczê¶cia by³aby osoba z "prawkiem" :) chêtna do bycia zmiennikiem kierowcy.

Serdecznie zapraszamy!
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Ja piernicze, ze dopiero teraz to przeczytalem:(
W pzyszlym roku, jakby co, chetnie jade z Wami;)
Tylko kiedy dokladnie jest Pentecost?
Pozdrawiam!
Maciek
Jan Gradoñ
Ja jestem chêtny, ale prawka nie mam. crazy.gif
Tomasz Rejf
odrazu mówie ¿e moze siê to pokryæ z Morimondo.
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
I pewnie sie pokryje ... obie imprezy byly organizowane w dlugi weekend, tak zwany pentecost czyli zielone swiatki = 50 dni po wielkeij nocy ... u nas w polsce nie ma z tej okazji dni wolnych a w niemczech i wloszech tak.

jest to swietna data na organizowanie imprezy, i nie sadze zeby ktorakolwiek ze stron zrezygnowala z niego biorac pod uwage ze chce organizowac impreze w tym mniej wiecej okresie ...
EwKa
Pentecost (Zeslanie Ducha Swietego) w 2006r. to 4 czerwca.
Na dzien dzisiejszy checi sa z naszej strony ale, ze pojedziemy nie mozemy zagwarantowac-przez pol roku wszystko sie moze zdarzyc...
Adam
Moge tylko dodac, ze oprocz checi na wyjazd na razie nic innego nie mamy icon_wink.gif
Nie mniej jednak jesli by sie udalo - to fajnie byloby pojechac wieksza grupa - ale oczywiscie z uprzednim bardzo gruntownym przygotowaniem sie do tej imprezy - a rygor jest duzo wiekszy niz na naszych rodzimych spotkaniach
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.