Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: III Turniej o Pier¶cieñ Ksiê¿nej Anny -> 2-3.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2003
Robert Bagrit
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Bu³a
Turniej odbywa siê na zamku Liw. Osobi¶cie polecam go bo fajni ludzie s±, klimat równierz jest bo ma³o ludzi z zewn±trz przyjerzd¿a (ma³o cywilów), pozatym muzeum jest bigsmile2.gif no i na koniec pyszne ¿are³ko by³o przez ostatnie lata (mniam polecam kiszkê ziemniaczan±). Bojówka w tamtym roku by³a na metal i to bez zatrzymywania bigsmile2.gif . Z tego co zrozumia³em to turniej jest XII-XV wiek.

Tutaj macie linka do strony BRACTWA RYCERSKIEGO ZIEMI MAZOWIECKIEJ I PODLASKIEJ http://www.bractwoliw.idt.pl/

A tu macie telefon kontaktowy do Sebastiana wrazie jakby¶cie mieli jakie¶ pytania lub chcieli siê pojawiæ:

Sebastian Gajowniczek
tel. 603-683-087

Pozdrawiam ca³e bractwo i mam nadziejê do zobaczenia na turnieju bigsmile2.gif
Callista
Hej! by³am w zesz³ym roku i by³o naprawdê sympatycznie. Kto wybiera siê w tym roku? ju¿ za dwa dni.... icon_cool.gif
Gloria z Krakowa
To super, Callisto, ale nie musisz tego a¿ trzy razy powtarzaæ cool.gif
Bu³a: kiszka ziem... ziemniaczana??
Przemko zwany Zychem
Liwiec rzadzi. Przyjezdzam tam w przyszlym roku nawet jak nie bedzie turnieju. Dla samej rzeczki :D
Bu³a
No w³a¶nie przyjecha³em z Liwu. Tak kiszka ziemniaczana sk³ada siê z kiszki i wepchanych w ni± ziemniaków zmielonych wraz ze skwarami bum.gif . Turniej fajny, ludzie super, biwa ma³a lecz zacna i wy¿yæ siê mo¿na by³o, bojówka do 10 trafieñ niezatrzymywana (niestety jak co roku mi nieposz³o... chyba fatum na mnie jakie¶ kr±¿y icon_cry.gif ), no i Liwiec ty¿ oczywi¶cie mrau by³ bigsmile2.gif . Pozdrawiam wszystkich którzy byli i tych którzy niebyli niech p³acz± bo na spêdzenie weekendu w takiej atmosferze trza sie postaraæ.

Pozdrawiam ze ¶winowiska swinka.gif swinka.gif swinka.gif Skrótem napisu SMF, Ci którzy byli wiedz± co oznacza ten napis crazy.gif .
Callista
Wla¶nie wrócilam z Liwu.... by³o naprawdê super! Imprezka przednia i leniuchowanie nad rzeczka:) Kiedy prawie wszyscy wyjechali ( niedziela po po³udniu) odby³a siê uczta na zamku...by³a wyborna...¶ledziki, ¶winka i inne smako³yki. Wieczorem te¿ by³a mi³a impreza:) Dziêkuje organizatorom za wspania³y turniej i wszystkim uczestnikom za niez³± zabawê.
Avlvs Pontivs Tavrvs
Bulka,nie przejmuj sie,poprostu miales pecha ze mialem troszke wiecej kondycji niz Ty,to raz smile.gif mialem w rekach blyskawice to dwa bigsmile2.gif i naprawde wygralem minimalnie to trzy.............
Ale kto byl naszym dowodca?i czyji zolnierze sie sprawdzili...i to po obydwu stronach? szczerba.gif
KWIIIIIIIIIIIIIIIII
Saszka
Bu³a
Co do trzech ostatnich yes.gif . Masz racjê Saszka.... Ale wiesz co chyba raczej do bitwy wychodziæ bêdê i niezmieniam ju¿ broni.... bo to kupa machaæ mieczem jak szabl± crazy.gif . A do bitwy z czym wyjdê bigsmile2.gif ,
ZGADNIJ blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif moro.gif bum.gif moro.gif bum.gif moro.gif bum.gif ass.gif ass.gif ass.gif diabel.gif

Pozdrawiam wszystkich ude¿onych, ude¿anych i bêd±cych niebawem ude¿on broni± zwan± buzdyganem. diabel.gif diabel.gif diabel.gif diabel.gif diabel.gif diabel.gif

PS Saszak podaj mi w koñcu swego GG ...ptosiem.
JAS
buzdygan fajna sprawa ale zaczyna mnie denerwowac to ze po pierwszym ciosie przeciwnicy padaja na ziemie i nie kwapia sie do wstawania bum.gif (z wyjatkiem saszki i trolla) ale poni maja to chyba w genach: jeden przyjmuje kamienie do baronki na dynke a drugi dla zabawy wygina garnki udezajac w nie z banki. No ale tak to juz jest jednym Bog dal mocny baniak do bitki a innym(patrz Wi¶nia) jester.gif do napitki.

PS buleczko nie gniewaj sie za to ze wygialem buzdyganik to wina gruzina bo nie chcial pasc szczerba.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
Oj Jasko,Jasko,z twoich r±k pasc,toz to tylko chwala by byla smile.gif Ale z kimbys wtedy powalczyl????
Pozatym mam niezle wgniecenia na helmie po twoim buzdyganku bigsmile2.gif No i na glowie tez mam dwie male blizenki szczerba.gif
Sorry ze sie wygial na moim baniaku,,ale i tak nim wymiatales dalej bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Pozdrowka dla wszystkich znajomych
Gruzinek
GOBLINY
Sumuj±c ca³e nasze prze¿ycia na turnieju, musimy stwierdzic ¿e by³ adekwatny do naszych potrzeb. Haha by³o ognisko rospalane przez naszego devil.gif FIREMASTERA devil.gif (kto by³ to wie), oraz codzienne konwersacje przy owym ognisku. Jak tylko przyjedzie ca³y sk³ad Paskudnych Goblinów opiszemy caly turniej.

diabel.gif mad.gif mad.gif diabel.gif PODPADNIJ NAM RAZ A ODP£ACIMY Z NAWI¡ZK¡ maniac.gif diabel.gif mad.gif mad.gif diabel.gif
GOBLINY
bum.gif bum.gif bum.gif szczerba.gif A SASZKE I dENISKA TO MY POTRAKTUJEMY OSOBNO szczerba.gif bum.gif bum.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.