Haj!
Jak w temacie. Wspólne spotkania, treningi zarówno ca³ej grupy jak i mniejszych podgrupek.
Zapraszam do dyskusji...
Proponujê rozwa¿yæ kwestiê spotkañ na zamku w Kêtrzynie.
Skoro pozwolili mi tam robiæ sylwestra, to i nie powinni mieæ nic przeciwko spotkaniom Roty. Jak bedê ju¿ konkretne propozycjê to zaczê co¶ za³atwiaæ. Sotkanie oczywi¶cie conajmniej 2 dniowe.
Pomysl z zamkiem bardzo dobry, kiedys na zamku w Ketrzynie bylem z kolegamy na imprezie 2 dniowej wlasnie i milo to wydarzenie wspominam. My tez mamy mozliwosc zrobienia spotkania na zamku, czy dziedzincu, czy w piwnicy, gorzej jednak z noclegiem, ale od 6 rano do 2 w nocy mozna siedziec :D. Tak na boku jeszcze...Wolczko, ciekaw jestem ile teraz w Ketrzynie jest grup, ktore do tematu podchodza powaznie i czy wspolpracujesz z jakas, czy moze jestes "wolny strzelec"?
...pozdrawiam
Pietrek
Pomys³ sam w sobie niez³y ale na moje oko ma pewn± wadê. Ja na miejsce ewentualnych zlotów sugerowa³ Olsztyn, poniewa¿ znajuje siê on w centralnej czê¶ci województwa. Ponadto jako miasto wojewódzkie napewno ma wystarczaj±ce zaplecze w postaci bazy noclegowej etc. Jak g³osz± za³o¿enia Roty ma ona zrzeszaæ cz³onków spo¶ród mieszkañców Warmiñsko-mazurskiego, a wiêc my¶le ¿e bêdzie to fair wzglêdem potêcjalnych cz³onków.
Oczywi¶cie nie musimy siê ograniczaæ do jednego miasta, mo¿emy ka¿dy happening robiæ gdzie indziej lub po prostu g³osowaæ i wybieraæ wiekszo¶ci± g³osów gdzie robimy nastêpny zjazd.
Haj!
Zamek Olszty?ski odpada - por?bany dyrektor, teraz nikogo nie wpu?ci. Nawet wej?cie na zamek jest p?atne. Natomiast Olsztyn jest otoczony lasami i jeziorami i nie by?oby problemu z noclegiem pod namiotami w okolicach Olsztyna.
Pa
W Ketrzynie sa dwie grupy. BR Straznicy Rast pewnie znasz. Niestety oni zatrzymali sie na etapie ciezkiego mroku i nic nie wskazuje zeby cokolwiek sie zmienilo. Zreszta oni juz praktyczie nic nie dzalaja, tylko ich szef cos buduje. Zajmuja ladna i przestronna piwnice zamkowa.....Obok my mamy klitke. Jest nas pare osob i mamy nieco ine poglady na RR niz oni. Nasza grupa dziala (przynajmniej teoretycznie) przy Centrum Kultury Zamek. Nazwa oficjalna to Ketrzy6nska Kompania Zaciezna. Nazwa wlascowa to Geotrupes Vernalis, czyli Zuczki WiosenneGnojaki. Niestety jakakolwiek wspolpraca z Rast jest niemozliwa, nawet na trening nie daja sie namowic.
Nie uzywam polskich znakow bo jakies dziwactwa wychodza.
Haj!
Mam ca³kowicie za darmo karnety do Olsztyñskiej Szko³y Wy¿szej im. Józefa Rusickiego. Adres: Olsztyn, ul. Bydgoska 33. Karnety trzeba wykorzystaæ do 15.04.2005 bo przepadn±. Mo¿na i¶æ z koleg±, dziewczyn± mam± lub z babci±.
Fitnes/si³ownia - 27 wej¶æ!
Sauna - 11 wej¶æ!
Squash/masa¿ - 4 wej¶cia!
Kto chce to do mnie na priva, karnety mo¿na odebraæ u mnie w pracy przy ulicy Partyzantów 87 - ko³o Ratusza. Jak wykorzystamy te karnety to bêdê mia³ jeszcze na jazdê konn± - ale najpierw te trzeba wykorzystaæ.
Przypominam - ca³kowicie za darmo! Szkoda ¿eby przepad³y.
Haj!
W zwi±zku z tym, ¿e jest du¿o tych karnetów...
Spotkanie organizacyjno-integracyjne na si³owni.
Data: 29.03.2005 po ¶wiêtach we wtorek;
Godz. 18.00 - godzinka si³owni;
Godz. 19.00 - godzinka sauny, po si³owni;
To jest elegancka si³ownia bez rêcznika, obuwia sportowego na zmianê i koszulki z rêkawem do po³owy bicepsa nie wpuszczaj±. Trzeba mieæ te¿ gatki na zmianê - w saunie siê siedzi w gatkach.
Pa
Haj!
Jak poprzednio. Wtorek 05.04.2005 godz. 18.30. Trochê si³owni i sauna. Dojazd autobusem sympatyczny, na pewno 26 i 2. Jest to w uliczce na przeciwko Mebli Mazurskich.
Pa
A wybiera sie mo¿e kto¶ do Dzia³dowa?
Haj!
A mo¿e w po³owie Maja jaki¶ wyjazd integracyjny. Halo Ostróda! Co¶ mówili¶cie o jakim¶ terenie?
Pa
Z tym terenem to sprawa wyglada tak ze wlasciciel obecnie studiuje i z wyjatkiem wakacji, w domu bywa gosciem. Jak tylko przyjedzie to z nim porozmawiamy. Jak cos ustalimy to napewno damy znac.
Halo Spaszu!
Czy ko³o Ciebie jest jaki¶ ciekawy teren zamkniêty od turystów i w którym mo¿na ognisko paliæ?
Pa
Ko³o mnie jest od cholery takich terenów, tyle, ¿e musia³bym z nadle¶niczym pogadaæ. Zaczynaj± sie teraz okresy zagro¿enia pozarem, a nad lasami lataj± ju¿ samoloty patrolowe, wiêc lasy pañstwowe musia³yby wiedzieæ dok³adnie co, gdzie i jak robimy, ¿eby ostrzec pilotów o ewentualnych "kontrolowanych dymach". Rok temu znalaz³em bardzo ciekawe miejsce g³êboko zapuszczone w las. Piêkny teren, blisko do jeziora, raczej nie mozliwe spotkaæ tam ¿ywego ducha. Je¶li mia³bym cos za³atwiaæ to dajcie mi znaæ wcze¶niej, bo to nie taka prosta sprawa. Problem jest tak¿e w tym, ¿e w polsce nie wolno biwakowaæ "na dziko". Ale od czego s± znajomo¶ci...
Haj!
Mam cztery darmowe karnety na jazdê konn±. 1 karnet = 1 godzina jazdy. Miejsce - Olsztyn. Mi kompletnie nie chce siê i¶æ, zreszt± ostatnio pracê koñczê pó¼niej. Kto¶ reflektuje? Bo jak nie to do kosza id±
.
Pa
Hej
Na plakacie OLI (OLA - Olsztynskie Lato Artystyczne) zobaczy³em og³oszenie o turnieju bractw rycerskich na fosie zamkowej (jak co roku). Nasza Rota bedzia mia³a co¶ z tym wspólnego? Wiem, ¿e to tylko walki i troche zalatuj± mrokiem, ale zawsze mo¿na siê spotkaæ.
Haj!
Jest to coroczny turniej organizowany przez BRZO. Mo¿na tam zobaczyæ walki hardcorowe i rewiê mroku. Warto siê przej¶æ jako turysta i poogl±daæ przy piwku walki naprawdê na wysokim poziomie.
Pa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.