Witam!
Tak, jak rozmawiali¶my wstêpnie na Gniewie, proponujê spotykaæ siê w miarê regularnie (przynajmniej raz na miesi±c) i æwiczyæ chodzenie w szyku. Po ostatnich manewrach w Gniewie wiadomo co nam siê myli³o i co trzeba poprawiæ. Co do miejsca spotkañ, opcje s± dwie: 1- proponowany przez Tomka Rejfa Arsena³, gdzie æwiczy Regiment, 2 - proponowane przeze mnie MWP, gdzie æwiczy Legia Nadwi¶lañska. W sobotê postaram siê dowiedzieæ, czy bêdzie mo¿na æwiczyæ na dziedziñcu MWP.
Na pierwsze spotkanie proponuje trzeci weekend marca.
Mo¿e z czasem uda siê zebraæ dziesiêciu pawê¿ników z Warszawy
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
i miejsca pasuja oba, tyle ze 19 marca akurat wyjezdzam na jeden dziej, wiec byloby super, gdyby to byl inny termin... Ale jesli innym pasuje, to najwyzej mnie akurat wtedy nie bedzie. A w ofole pomysl zacny.
Jeste¶my po imprezie w Oporowie i mam pytanie: kto jest chêtny do trenowania chodzenia z deskami? Bo po tej imprezie widaæ ¿e jest to nam potrzebne przynajmniej raz na miesi±c ¿eby nie mieszaæ w szyku kolegom z patykami
PS teraz ju¿ wiem dok³adnie za co oni brali ten podwójny ¿o³d
czy pomys³ umar³????
buziaczki
ja bym pochodzi³ w szyku, ale nie w sobotê (no chyba ¿e po 16ej)
hmmm... ja te¿, ale kurde w tygodniu lipa. co drugi tydzieñ nie wiem, kiedy w³a¶ciwie robotê skoñczê... a ¿eby by³o ¶mieszniej studiuje zaocznie, i co drugi tydzieñ - mniej wiêcej mnie nie ma mnie w wawie...
tak tylko rozpoznajê, my¶la³em ¿e co¶ drgnê³o...
to pa
To mo¿e w co drug± (co czwart±
) sobotê miesi±ca wieczorem na terenie Muzeum Archeologicznego?
mi bêdzie pasowa³ ka¿dy termin byle by³ to pi±tek sobota lub niedziela.
Pozdrawiam
Hej
A by³aby opcja, ¿eby ewentualnie gdzie¶ móc zamkn±æ dechy w arsenale?? Ja to bym wola³ gdzie¶ j± zostawiæ ni¿ ganiaæ z ni± poci±giem z grodziska.
Pozdrawiam
Pogadam z Dyrekcj±. Jednak godziny zróbcie po lub przed musztr± regimentu.
by³by to pomys³, tylko musia³bym to megagówno w kolorze black przywie¼æ z worcka... ale spoko... na razie ok - spróbuje sie dopasowaæ...
buziaczki
aaa - jeszcze jedno - metoda prób i b³êdów sprawdzi³êm i¿ w³adanie spis± maj±c na plegarach pawê¿ jest mo¿ebne... tapicerie burgundzkie nie k³ami±
;) hyhyhy... fajny klimat nawet - zas³oniête ca³e plecy i lewy bok... mniammniam... zostanê mediewalnym "¿ó³wiem" hyhyhy...
to tyle - buziaczki
ja
Gada³em z dyrektorem Arsena³u. Mo¿emy tam æwiczyæ w 2 i 4 niedziele miesi±ca (mo¿emy wybraæ jedn± lub dwie) od 13 do 15. Niestety narazie muzeum nie dysponuje miejscami magazynowymi. Je¶li by¶my siê zdecydowali trzeb atylko pisemko napisaæ z pro¶b± i podaniem osoby odpowiedzialnej za grupê (ja siê nei pisze
)
Hej
No to git generalnie, to kto siê podpisze??
Mo¿naby siê zobaczyæ ju¿ 29, jesliby siê da³o szybko sprawê za³atwiæ.
Pozdrawiam
Odswiezam temat. Poprosze o zgloszenie sie paweznikow warszawskich ponownie (w celu reorganizacji) wraz z podaniem dni tygodnia i godzin podczas ktorych jest sie w stanie stawic na manewry (przed Lublinem nalezaloby zrobic 1-2 musztry).
Pozdrawiam
Bryan
Bryan - przemy¶l kwestiê ewentualnych spotkañ w Kazimierzu, o których gadali¶my na Gniewie.
W ten sposób mo¿e jeszcze kto¶ z Lublina za³apa³by siê na treningi.
Pozdr.
M.
Spotkaniom we mnie mówiê stanowcze nie!
Z tego co siê zorientowa³em, z braku mocy przerobowych, nie da siê raczej urz±dziæ ogólnopawêzniczej musztry przed Lublinem. A jednomiastowa tez moze nie daæ efektów. Poæwiczymy wiec w Lublinie, na imprezie.
Bêdzie siê to wi±za³o z konieczno¶ci± dodatkowych æwiczeñ ju¿ na imprezie, kosztem czêsci ochlejstwa i nieróbstwa.
Apelujê o karne stawienie siê i uczestnictwo, odwolujac siê do esprit d'corpse pawêzników. Jeste¶my wszyscy doro¶³i, jeste¶my ochotnikami i wszyscy mamy wspólny cel - wygladaæ i dzia³aæ jak najlepiej i jak najsprawniej. Zatem nie zamierzam nikogo do niczego zmuszaæ - tylko w razie niezdyscyplinowania od razu proponowaæ zmianê formacji.
Wojsko zrozumia³o? ;)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.