witam wszystkich
chcia³bym zakupiæ ksi±¿eczke i jej nigdzie nie ma mo¿e kto¶ chce odsprzedaæ po rozs±dnej cenie
a mo¿e kto¶ wie gdzie jest dostêpna
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
a moze ktos ma ksiazke jankowskiego luk-drewniany luk sredniowieczny w wersji elektronicznej i chcialby sie podzielic ?????
pozdrawiam wszystkich nastik
Dolaczam sie z pytaniem do przedmowcy. Oblecialem chyba wszystkie ksiegarnie w Gdansku - albo mowili ze nie ma, albo nie wiedzieli o co pytam, albo wysylali mnie do dzialu chemicznego (³ug) itp. Jedna ksiegarnia internetowa miala miec jesienia 2004 roku... do dzis ksiazka sie nie pojawila :/
Jesli ktos ma jakies namiary, lub chcialby sprzedac swoj egzemplarz, bede wdzieczny za informacje
Pozdrawiam
Szukajcie na Allegro czasami ta ksi±¿ka siê tam pojawia
Z tego co wiem z internetowj ksiêgarni, to wyczerpa³ sie nak³ad,
<<
http://www.maraton.home.pl/luk.htm >> ja tam kupowa³em, niestety ju¿ nie maj±
ale jak bêd± mieli to polecam, da³em za ksi±¿kê 16 z³ + przesy³ka ,na tej stronce jest te¿ lista oczekuj±cych na dodruk , mo¿na siê wpisac i zaklepaæ sobie egzemplarz.
My¶lê ¿e warto zaczekaæ cierpliwie na dodruk, ¶wietna ksi±¿ka.
(Mo¿e autor co¶ doda i pójdzie wydanie drugie)
Witam!
Mo¿na kupiæ w sklepie z akcesoriami ³uczniczymi u Pani Marii w Gdañsku-Wrzeszczu przy ul. Matejki 6
Witam. Sklep my¶liwski ul. Wassowskiego we Wrzeszczu.Piwniczka-po schodkach w dó³
Czasami pojawia siê ta ksiazka tez na allegro... ja kupilem wlasnie tam
Witam
Posiadam ów ksi±¿kê i je¿eli tak bardzo j± chcesz mieæ to jest mo¿liwo¶æ skserowania i przes³ania poczt±.
Ostatnio kupi³em ksi±¿kê p. Jankowskiego na Allegro za 56 z³... i to by³a dobra cena....;)
witam
na
http://www.maraton.home.pl/luk.htm jest ju¿ dodruk tej ksiêgi kosztuje 21 z³
Witka! Jaki¶ czas temu kupi³em t± ksi±¿kê przez allegro za ok. 60 PLN i jakie¿ by³o moje zdziwienie gdy po miesi±cu zobaczy³em takich samych nie mniej ni wiêcej tylko 14 sztuk w empiku w Poznaniu! No ale ksi±¿ka warta przeczytania i jest bardzo dobrym wstêpem do zg³êbiania tematu! Tylko nie przestajcie na tej pozycji bo jest takich jeszcze troche i dopiero po przeczytaniu wszystkich, cz³owiek ma jakie takie rozeznanie w temacie. Pozdrawiam! Pa!
Jaki¶ tydzieñ temu widzia³em oko³o piêciu sztuk owej ksia¿ki w ksiêgarni wydawnictwa Bellona w Alejach Solidarno¶ci w Warszawie - ko³o Feminy.
iiii
Na allegro jest!!
tu jest link do ksiêgarni internetowej
>>>>
http://www.ksiegarnia.ksiazki.pl/index.php...d_detal=4591690
MAM WIELKA PROZBE JAK WYKONAC SWÓJ PIERWSZY £UK?
JESTEM POCZ¡TKUJ¡CY NIE WIELE SIE NA TYM ZNAM
Witam! W tym samym dziale jest temat " Samodzielne wykonanie ³uku naturalnego" . Przejrzyj, mo¿e Ci pomo¿e. I jeszcze jedno - nie piszemy DU¯YMI LITERAMI bo to oznacza krzyk i jest ¼le widziane.
Pozdrawiam i zyczê powodzenia w produkcji ³uku!
Vlasta
Witam
Przede wszystkim przeczytaj temat Zrób to sam / dostêpno¶æ materia³ów. Kupa przydatnych informacji.
Pozdrawiam serdecznie
Mo¿e i jest kupa przydatnych rzeczy ale nie tak jak w tej ksi±¿ce :P
Jak kto¶ ma blisko do Krakowa...
Na rynku g³ównym, na wprost jak siê wchodzi po drugiej stronie rynku jest ksiêgarnia...chyba na "m" :P
W g³êbi, na dole, po lewej stronie stoi miêdzy innymi cienkimi(o ma³ych gabarytach) ksi±¿eczkami i czeka na was :P,
Bradziej na jednego z was. niestety
cena 21 z³
pozdrawiam
najtaniej na rynku
17,43 za ksi±zke Jaros³awa Jankowskiego sam tam kupilem, dostawa w ciagu 2-3 dni kurierem (wzialem priorytet) za normalna przesylke zaplacisz 10 z³. za priorytet 11 z³.
Pozdrawiam
By³em w tej ksiêgarni któr± podawa³ Sier¶ciak i znalaz³em te ksi±¿kê cena 21z³ lecz to by³a ostatnia
Wczoraj widzia³em na allegro - jakby kto¶ szuka³
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.