Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Poznañ] - tani len
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Anuszka
A ja mam pytanie,czy ktos orientuje sie gdzie mozna dostac w Poznaniu tani len?????????? Bo ja dotychczas trafiam do miejsc gdzie za metr trzeba zap³acic oko³o 40 z³otych ,na co mnie biednej studentki po prostu nie stac icon_sad.gif moze jakas hurtownia ktora sprzedaje tez detalicznie?????????? bede sprawiac sobie preszywke i dwie suknie lniane wiec zalezy mi by zaoszczedzic jak najbardziej smile.gif
dzieki z gory za wszelka pomoc smile.gif
Gniewomir F
Witam!!

A czy nie lepiej od Krzysztofa £obosa zamawiaæ?? 10 z³ za mb. 100%lnu w lnie. Szybka przesy³ka. Wczesniej te¿ mo¿na zamówiæ próbki materia³u.
Mozna znale¼æ jego ofertê na allegro.

Pozdrawiam!!
Bartek z Chojnika
Za zak³adami Smithclain, czy jak siê ta cholera pisze, w stronê cmentarza junikowskiego jest hurtownia lnu wszelakiego, koñcówki po 8 - 10 zeta. Gdzies mia³em telefon ale mi wciê³o. Dok³adny adres i namiary ma Gawlara z Chojnika. Pogadaj z Hilgendorfem (o pardon, namiestnikiem, hehe), da ci jej namiary. Magda bywa tam do¶æ czêsto.
blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif
Tylko Ulf
Mo¿e co¶ bêdzie w Surteksie - http://www.surtex.com.pl/
Anna Bernadetta
Witam!
Je¿eli interesuj± Ciê ceny do 20 z³. za mert na 1,5 szeroko¶ci, to mogê Ci kupiæ we Wrocku i jak tylko bêdê siê wybieraæ do Poznania, to Ci przywiozê.
Pozdrawiam- AB
Kasia Kmieæ
Zamierzam kupiæ tym razem co¶ u pana £obosa , ale ta hurtownia w Poznaniu z koñcówkami (jakby co) znajduje siê na ulicy Dziewiñskiej.
Przy krojeniu z beli bierze sie wiêksze ilo¶ci ...bo jak chce siê wzi±sæ niewiele to panie doliczaj± (10% ?!).
Koñcówki s± zazwyczaj w fajnych kolorach.
Dojazd tramwajami :1 ,6 ,13 ,15 -proszê wysi±¶æ za "Polf±".
Pozdrowienia!
*Astrid*
Mo¿esz te¿ spróbowaæw Swarzêdzu pod Poznaniem uliczka naprzeciwko ETC,i dalej jeszcze jakie¶ 5 minut. Tam swojego czasu dosta³am super len po 5 z³ za metr a nawet 2 lata temu przecenione resztki np. na fartuch za 3 z³ i fajn± tkaninê z naturalnych konopi wygl±da super. Ale teraz dawno nie by³am jakie¶ pó³ roku, ale wtedy szuka³am we³enek. Czasem jest tam du¿y wybór zw³aszcza w sezonie lnianym=letnim ale mo¿na zamówiæ to co interesuje a czêsto jak jest mo¿liwo¶æ to sprowadzaj±. Szukamy w ostatniej sali, g³êboko nurkuj±æ i ogl±daj±c, wszystko to co do tej pory tam kupi³am, by³o zamaskowane a sprzedawczynie mówi³y ¿e nie ma happy.gif

Co do Surtexu w samym Poznaniu tam raczej by³y grubsze p³ótna lniane i bawe³niane, mo¿na czasem okazyjnie co¶ poszukaæ na namiot.

I jeszcze oprócz pana K. £obosa
Na allegro w dziale z odzie¿± i bizuteri± jest taki dzia³ o materia³ach krawieckich,jest tam te¿ obecnie len za 7 z³. ale w±ski, ró¿ne kolory.
Pozdrawiam, udanych zakupów!
ogor
astrid.....moze podaj nazwe tej uliczki w swarzedzu, albo sposob w ktory mozna tam trafic...
bo ceny i materialy ciekawe
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.