Wiêkszo¶ci z nas nie jest obojêtny los zabytków, bez ró¿nicy czy to ¶redniowieczne mury i baszty, czy te¿ nowo¿ytne kamienice i bramy.
Serdecznie zapraszam na spotkanie Towarzystwa Opieki nad Zabytkami o/Gdañsk, które odbêdzie siê w najbli¿sz± sobote 4 grudnia 2004 w Kaplicy Królewskiej ko³o Bazyliki Mariackiej w Gdañsku o godzinie 10.30.
Serdecznie zapraszam
Horhe
P.S. Proszê siê zapoznaæ z zZipowanym zaproszeniem w za³±czniku!
Szczytny cel i bardzo fajnie, ¿e co¶ takiego siê u Was dzieje.
Szkoda, ¿e u nas w Wawie nie ma obrotnej osoby, która podjê³aby siê organizacji takich dzia³añ (przy jakims towarzystwie czy instytucie)... chyba, ¿e jest???
Tu jest oficjalna strona TOnZu www.zabytki-tonz.pl
Zainteresowani maj± wszelkie namiary na oddzia³y towarzystwa. Zadzwoñ, pójd¼, spytaj siê, nie b±d¼ bierna, mo¿e jednak co¶ siê dzieje, o czym sporo z nas nie wie. Wiele szczytnych czêsto robi siê bez rozglosu.
Horhe,
dziekuje, nawet nie wiedzialam , ze cos takiego w Opolu istnije , a okazalo sie ze potrzebuja ludzi
Pozdrawiam-
salcia
Ja mam to szczescie ze mieszkam na pograniczu warmii i mazur i az cos sie we mnie skreca jak patrze gdy nieszczeja takie wspaniale palace w Prosnie czy w Warnikajamch, gdzie znajduje sie maly Malbork , albo najwiekszy palac na Prusach Wschodnich rezydencja Donhoffów
i nikt z tym nic nie robii bo najczesciej sa to wlasnosci prywatne
Super, ¿e pojawi³ siê tutaj ten temat, bo zawsze wiedzia³am, ¿e co¶ takiego jest ale jakos by³o to dla mnie odleg³e...
niestety w mojej wiosce nie ma oddzia³u, ale podejrzewam ,¿e je¿eli we Wrocku by kogo¶ potrzebowali to z chêci± bêdê dojezdzaæ... Tylko przegl±daj±c ta stronkê jako¶ nie znalaz³am miejsca dla ludzi, którzy przed nazwiskiem nie maj± dr., a juz ca³kiem dla m³odzie¿y tak wiec morrigan, nam to chyba zostaje tylko kibicowanie...
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.