Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: koñ w Rocie
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Kasia Weso³owska
W nowym sezonie chcia³abym zabraæ mojego zwierzaka na kilka wyjazdów. Narazie jestem na etapie kompletowania jego sprzêtu. Wiem ,¿e kilka osób zastanawia³o siê nad zbudowaniem wozu. St±d moje pytanie, czy kto¶ by³by zainteresowany tak± inwestycj±. Ja ze swojej strony mogê przywie¶æ swojego konia z uprz꿱 no ale koszty budowy wozu mnie przerastaj±. Zreszt± zanim uda³oby siê taki pojazd wykonaæ my¶la³am o uszyciu juków, ¿eby siê zwierzak zabardzo nie nudzi³ icon_wink.gif .W zwi±zku z tym zbieram ryciny zwierz±t jucznych ( nie koniecznie koni ) i jakby kto¶ na co¶ ciekawego trafi³ by³abym zobowi±zana.
A i jeszcze jedno pytanko na ile realne jest zakwaterowanie konia w Gniewie czy Bierzg³owie?
Cedric
Jesli chodzi o Gniew to sa tam wozy, ktore wykorzystuje sie na Vivat Vasa, sa oczywiscie inne niz sredniowieczne ale poki co moglyby byc, moze po pertraktacjachdaloby sie je wypozyczyc. Stajnie rowniez sa i pewnie tez daloby rade sie dogadac.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.