Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Poznañ] Tkaniny we³niane
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Asia
Interesuj± mnie adresy sklepów z we³n± w Poznaniu. Czy mo¿e mi ktos pomóc? Najlepiej ¿eby by³y w miare w centrum miasta, gdyz bêdê tam przejazdem. Z góry dziêkujê.
Jimmy
W centrum Poznania mo¿esz wej¶æ do Merino na ulicy 27 Grudnia. Ceny raczej zabójcze, ale zwykle maj± sporo ró¿nego rodzaju tkanin we³nianych.

pozdrawiam
Jimmy
Rolandd
Witam, poszukujê tych dwóch materia³ów. we³na ciemna zieleñ i br±zowa, oraz len najlepiej zielony
Wojos³aw
Poszukaj na allegro , napewno bedzie
krazownik
Witam!

Krotoszyn (po³udniowa Wielkopolska) zak³ad Teomina, który znajduje siê przy trasie wylotowej na Ostrów Wlkp. (nie pamiêtam ulicy) :P
Ró¿yczka
Witam!
Zapraszam do mnie ;) mam we³enki od 15z³ na wyprzeda¿y szczegó³y na stronie www.rozyczka.pl

Pozdrawiam
Ró¿yczka
Jesiotr
Witam, ja bym radzi³ poszukaæ w hurtowniach na Górczynie ^^, ceny Bardzo niskie, warto ;)
Anuszka
w³asnie, os³awiony Górczyn-z tego co pamietam sa tam dwie hurtownie, ale jako ze mam pamiec dobra ale krótka, nie pamietam ulic na jakich sie znajduja;/ mog³bys przypomniec? smile.gif
Marek Hilgendorf
Grant na Leszczyñskiej przy wiadukcie i druga warta polecenia jest na Rawickiej
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.