Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: kroje i zdjecia
> Ubiór i dodatki > Ubiór w XX wieku
Ramol
czesc...potrzebujê zdjecia n których bedo widoczne stroje i kroje jednostek niemieckich i amerykañskich z Arden (zimowych oczywi¶cie) jesli macie ¼ród³o to prosze podajcie mi bo krêce film a nie chce tandety odstawiaæ zbytniej:D:D:D szczerba.gif
Kamil Mieloszyk
Polecam filmik Band of Brothers oraz oczywi¶cie stronki po¶wiêcone tej produkcji jak równie¿ Szeregowca Rayana. W necie z rzeczonego rematu informacji ca³a masa a je¶li chodzi o zdjêcia to jak pisa³em w w/w filmach. W grudniu sami robimy Ardeny.
O czywi¶cie musisz ustaliæ o jak± formacje ci chodzi i w jakim rejonie Ardenów dzia³a³a.
Ramol
ja chce odtworzyæ przzynajmniej w czê¶cci atak na miasto Bastogne i niewielkie starcia przed nim tzn bombardowanie lasów. a jesli masz jakie¶ zdjecia to móg³by¶ mi przys³aæ na poczte?? jak co to winters37@wp.pl szczerba.gif
Kamil Mieloszyk
Hm a z kim masz zamiar to krecic? tzn masz ekipe która zajmuje siê odtwarzaniem? i kogo konkretnie odtwarzaj± (jakie jednostki)? Jak poczekasz do po³owy grudnia to pode¶le ci zdjêcia z naszej imprezki "Ardeny - obrona Bastogne" a na razie przygotuje i wrzuce na poczte to co mam.
Ramol
dzieki..¶wietnie wygl±daja ci ¿o³nierze: smile.gif ¶wietnie.. my w³a¶nie te¿ chcemy nakrêcic obrone i atak na Bastogne.. moze zrobimy stronke i sie wymienimy filmikami:D tongue.gif wogóle powinno powstac moim zdaniem forum o krêceniu filmów
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.