Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [stolarstwo] nowy rzemieslnik na horyzoncie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Rzemios³a i narzêdzia
Pawel ChmurnoOki
Witam
Zamieszczam tego posta na prosbe mojego kolegi,ktorego ojciec jest zafascynowany robieniem replik dawnych mebli. Ja osobiscie nie znam sie na tym na tyle,aby oceniac jego wyroby -ale licze ze znajda sie tu tacy ktorzy beda w stanie cos o nich powiedziec -widac je w zalaczniku.
Generalnie sprawa wyglada tak,ze koles bardzo lubi,i chce robic takie rzeczy,ale nie ma motywacji (wszedzie slyszy ze to dzis nie jest juz nikomu do niczego potrzebne) i tutaj pytanie -czy ktos z was mialby ochote sie z nim skontaktowac?Przetestowac w praniu co portafi?Czy ktos z was potrzebowalby jakis mebli,kufrow tudziez innych drewnianych fetyszy? -jezeli tak,prosze do mnie (meil,gg albo tu) -wszystkie sensowne uwagi przekaze,a zainteresowanym dam na czlowieka namiary.

Osobiscie goscia nie znam,ale z tego co mowil jego syn,umie zrobic naprawde sporo,i co wazne -chce,tyle tylko ze nie ma dla kogo...-wiec mysle ze mozna go nieco wykorzystac tak aby zadowolny byl i on,i my :)

to tyle
pozdrawiam
-Pawel
Owen
Hej
My¶lê ¿e cena tu odgrywa nie bagateln± sprawê smile.gif
Mo¿esz siê dowiedzieæ ile wzi±³by za takie krzes³o z odpowiedniego drewna, bez wstawek materia³owo skórzanych.
pozdrawiam
pjarrocinski - wypisany
Witam
W krzese³ku(typ-dantesca) widzê dwa b³êdy
1-oparcie w tego typu siedziskach jest z skóry lub p³ótna
2-nie ma mo¿liwo¶ci sk³adania, a mebel zaliczany jest do krzese³ no¿ycowych.
Uchybienia powsta³y prawdopodobnie z braku dok³adnych informacj,
pozdrawiami
Nikodem
no tak, najwazniejsze co to ceny - jesli podasz nam takowe, za przyk³adowe, obozowe wymys³y, to juz bedzie chyba wszystko co jest najwazniejsze... ew. rzaczy zwiazane z zamówieniem mozna dopracowaæ. Ja jestem zainteresowany kufrem na ok. XV wiek, ile by cos takiego mnie uczyni³o ?
Fionn
Ja te¿ potrzebowaæ nie d³ugo bêdê kufra i dwóch krzese³ek a jedyne pytanie jakie siê nasówa to... cena??
Pawel ChmurnoOki
jesli ktos ma jakies pytania prosze sie kontaktowac prywatnie
oto namiary na tego goscia

Pan Jan Ciemciach
ul. S³oneczna 5A/10
73-210 Recz

tel.(095) 76 54 215

klaniam sie
Remko £ysy
Szanowni Moi.
Dajcie znaæ gdy dowiecie siê czego¶ bli¿szego na temat cen.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.