Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: SZABLA miecz i puklerz.
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Rafa³ Pr±dzyñski
Kochani. Ruszy³y treningi u Drabów. walka.gif Przypominam, ¿e chodzi o przyswojenie metody walki na miecz i puklerz (aczkolwiek kordy i tasaki, owszem, owszem), która jest dobrym pocz±tkiem dydaktycznym do w³asnego doskonalenia siê w mieczu i du¿ej tarczy, mieczy renesansowym i lewaku itd., itp. .
Trening w sobotê rano (2,5 h) : od 9.15 do 11.45 {poci±g ze ¶ródmie¶cia o 8.32 – powrót o 12.19 i 12.39 – autobusy warszawskie nie wiem, staj± 500 metrów od szko³y}.
Trening w czwartek wieczór ( 2 h) : 19.00 do 21.00 {poci±g ze ¶ródmie¶cia o 18.17 i 18.27 na styk – powrót o 21.04 je¶li kto¶ nie zmotoryzowany bêdzie wychodzi³ wcze¶niej lub go siê podrzuci autem}.
Je¶li kto¶ ma w³asny he³m (mo¿na wojskowy), skórzane rêkawice, puklerz (dajemy namiar na wytwórcê, a od trzech chêtnych w górê sprowadzamy hurtem nieco taniej) oraz zakupi u nas albo sam wykona potrzebny do nauki palcat (pokazujemy jak i z czego siê robi) to za 40 z³ miesiêcznie ma prawo do obu treningów w tygodniu. P³atne z góry. W³a¶ciwy trening z nauk± to sobota, czwartek to szlify. Obuwie sportowe, dresy na nogi i koszulka, zalecane ochraniacze na ³okcie i kolana bum.gif .
Je¶li kto¶ chce w ma³ej grupie (3 kursantów plus instruktor i ewentualne manekiny do bicia, acz nie koniecznie) ale bardziej indywidualnie to nie musi mieæ w³asnego he³mu, palcata i puklerza. Ja dostarczam wszystko. P³atne z góry 160 z³ za miesi±c.
Trening indywidualny – niedziela wieczorem (2,5 h) : od 18.20 do 20.50 {poci±g ze ¶ródmie¶cia o 17.32 – powrót o 21.05}.

Poszukuje te¿ kursanta do szabli warrior.gif – NIE ZAAWANSOWANEGO – na prywatne lekcje w grupie 3 kursantów. Miejsce spotkañ to samo, termin wtorki i pi±tki o 19.00 po 2 h. Wymogi – te same tylko bez puklerza i palcat szablowy – pokazujemy jak zrobiæ lub robimy na zamówienie. Cena 120 z³ za miesi±c p³atne z góry.

Proszê moderatora o ewentualnie usuniêcie starego og³oszenia nie obecnego - bo to jest dublowanie tematu ale nie do koñca. smile.gif
Micha³ Templarem zwany
Sorki nie mog³em siê powstrzymaæ
Jejku Hegi a my¶la³em, ¿e straszniejszego awatara w ¿yciu nie zobaczê.

Prywatnie polecam treningi
Rafa³ Pr±dzyñski
UWAGA - W og³oszeniu pope³ni³em dwa b³êdy do¶æ powa¿ne - nie 100 lecz 120 z³otych za miesi±c za SZBLÊ i najwa¿niejsze - nie ¶rody a PI¡TKI. Bardzo przepraszam. A tak na marginesie spo³ecznym ......dla czego strasznego awatara - ja jestem sobie ma³y mi¶, ¶mieszny mi¶ i pedofil (?) bo znam siê z dzieæmi nie od dzi¶ smile.gif. Oczywi¶cie wy³±cznie z dziewczynkami, które serdecznie zapraszam do wspó³nej zaba....e to jest tego....treningów.
Rafa³ Pr±dzyñski
A z g³upoty adresu nie poda³em. crazy.gif Piastów pod Warszaw±, zespó³ szkó³ niegdy¶ technikum chemiczne, ulica Namys³owskiego 11, no i trzeba szukac sali gimnastycznej. Pozdrawiam.
Kaseta
Witam,
O ile jest jeszcze to mozliwe to pisze siê jako 3 uczeñ na indywidualne treningi szbl±. E-mila wys³a³em i czekam na info.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.