Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Warszawa] - prêty stalowe profilowane sze¶ciok±tne
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Szelma
Proszê o informacjê, gdzie w warszawie lub okolicach mozna nabyæ prêt stalowy, w przekroju sze¶ciok±tny, o grubo¶ci 2 cm (mam na my¶li odleg³o¶æ miêdzy bokami równoleg³ymi) i o d³ugosci oko³o 50 cm ?
Horhe
Co do prêtów o profilu sze¶ciok±tnym, to polecam aby¶ wybra³ siê do warszawskiej huty, przy niej na pewno jest sklep fabryczny, lub te¿ do jakiej¶æ firmy produkuj±cej ¶rubki.
Poza tym w ksi±¿ce telefonicznej czy panoramie firm znajdziesz bez problemu firmy handluj±ce stal±.
Szelma
No i po wielu telefonach i mailach po Polsce ,a wszczególno¶ci po okolicach Warszawy zdoby³em sze¶ciok±tny prêt profilowany, stalowy o ¶rednicy 24 mm.W Warszawie huta nie prowadzi sprzeda¿y takich materia³ów. Kontaktow±³em siê z kilkoma hurtowniami, ale w koñcu da³em sobie spokój bo przez dwa miesi±ce s³ysz±³em co¶ w stylu PRL: "znówu nie dowie¼li towaru", "wszytsko idzie na Zachód", "dostawa odwo³ana", "dostawa jest , ale towaru nie ma " itp. Ale w koñcu mam. blinkie.gif blinkie.gif Przywie¼li mi na zamówienie. Mam go 3 m, wiêc jak ktus chce to moge kawa³ek odst±piæ. Do odbioru w Wawie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.