Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Gro¼ni Rycerze w Ponurych Zamczyskach- Terry Deary
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Literatura
Borg
Wpadla mi w raczki taka oto ksaizeczka
nie czytalem jeszcze zabieram sie ogladalem obrazki z przypisami
humor pokroju dziel Mleczki Gosc rysujacy ma niezle jak na taka ksiazke rozeznanie pan w psim pysku ma nawet klepsydry a nie jakies przypadkowe rekaiwce i nie ma rogow!!
kto czytal niech sie podzieli wrazeniami kto nie niech szuka
Gart
Witam

Ja ju¿ to czyta³em bigsmile2.gif Bardzo fajna humorystyczna ksi±zka a na dodatek moim zdaniem zgodna historycznie, prawde mówi±c du¿o sie z niej nauczy³em (bo nie nudzi), co do niektórych ¿eczy w niej napisanych mam pewne zastrze¿enia. Polecam smile.gif

Pozdrawiam

Ps.Tam wszystkie osobyktóre maja rêkawice maj± klepsydrowe (oczywi¶cie ci którzy maj± jakiekolwiek rêkawice) chyba ze mi pamiêc ju¿ szwankuje bum.gif
eRemita
czyta³am, niez³e, w ogole seria STRRRASZNA HISTORIA jest ca³kiem do rzeczy - ksiazeczki o Celtach i Slowianach po prostu powalaja; i co gorsza, a moze raczej cale szczescie - sa [w moim mniemaniu] zgodne historycznie smile.gif a co do Pana Mleczki to tez wymiata jesli chodzi o klimaty medievalne cool.gif
Borg
Dostalem z tej serii o Slowianach i krolach obiektywnie mowiac zdecydowanie gorsze juz nie wiekszosc a pojedyncze hasla sa smieszne reszta zalosna
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.