Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [£ód¼ - Skierniewice] - drewniane ko³ki na drzewce do strza³
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Savarian
Gdzie mo¿na kupiæ toczone ko³ki na brzechwy do strza³. Podobno w ³odzi jest sklep firmowy zak³adu stolarskiego który robi ko³eczki 8-10 mm srednicy i d³ 1m. Jak kto¶ wie gdzie to moze byæ to niehc da namiary
Bary¶
Takie ko³ki ró¿nej ¶rednicy mo¿na czêsto dostaæ w hipermarketach budowlanych!
Ja kupowa³em w OBI i Praktikerze nie ko³ki bo te maj± malutkie rowki lecz tzw. wa³ki ryflowane (takie okr±g³e listewki ró¿nej ¶rednicy).
Udanych poszukiwañ smile.gif
Rasskabak
Witam.
Po pierwsze przepraszam ¿e wygrzebujê tak stary temat, ale wiem ¿e z listwami na strza³y zawsze jest problem.

Nie wiem jak w innych miastach, ale w Gdañskim Praktikerze okr±g³e listewki bukowe 8mm kosztuj± 2,29z³ , podczas gdy w Obi, kilka km dalej - 1,50z³. Producent ten sam, co mo¿na stwierdziæ po identycznym kodzie kreskowym na artyku³ach obu sklepów.

Je¶li kto¶ nie ma w okolicy hipermarketow budowlanych, lub potrzebuje ilo¶ci rzêdu kilku tuzinów - przez co op³aci mu siê kupiæ wysy³kowo po ni¿szej cenie, to zapraszam na prv ;)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.