Od jakiegos czasu z Norbertem Kopczyñskim namierzamy ludzi strzelajacych z zekierem (ogolnie kciukiem). Ja sam strzelam z zekierem (niestety z przerwami) od 6 lat. Zreszta tez sam robie zekiery z roznych materialow. Moj faworyt to jeden z typow zekiera koreanskiego (popatrzcie na www.bowtime.waw.pl na stronke o lucznictwie koreanskim)
Mam propozycje aby odezwali sie Ci ktorzy strzelaja z zekiera albo sa tym zainteresowani.
W gre wchodzi zorganizowanie czegos w rodzaju warsztatow/treningu, z udzialem moim i Norberta. Jest pytanie ilu bedzie chetnych.
Co Wy na to , jesli propozycja jest sensowna to dajcie znac znajomym oraz piszcie do mnie na aders: abrat@bowtime.waw.pl albo przynajmniej tutaj.
Wrzuce tez stosowna informacje na bowtima (ale w przyszlym tygodniu)
Pozdrawiam
Dlaczego ja musze teraz w Finlandii siedziec?
Ciagna mnie bardziej wschodnie klimaty, i refleksy - na zekier chce sie przestawic od jakis 2 lat, ale samemu to nie jest zbyt latwe.
Czy te warsztaty to byloby jednorazowe przedsiewziecie, czy tez moze cykliczne? I kiedy oraz gdzie mialyby sie odbyc (odbywac)?. Bo jesli gdzies kolo Bozego Narodzenia albo w przyszlym roku od maja-czerwca to ja sie podpisuje rekami i nogami.
Propozycja jak najbardziej trafna i cenna ja bym by³ za tylko jaki¶ rozs±dny termin tego spotkania byle nie w ci±gu tygodnia tylko na weekend.
Ja by³bym bardzo zainteresowany takimi warsztatami. Co prawda nie strzela³em jeszcze nigdy z kciuka, ale chêtnie nauczy³bym siê tej techniki.
Pewnie.
Przy okazji -mia³e¶ racjê- skórzany jest wygodniejszy.
Ja zaczalem strzelac z zekiera od czasu spotkania w Szczecinie.
Abrat pokazal mi wtedy zekier skorzany.Ja juz bylem po nieudanych probach zrobienia swojego.Tydzien oswajania sie i teraz juz inaczej nie strzelam.
Chetnie bym wybral sie na takie warsztaty tylko pewnie bedzie to w okolicach poludniowej lub wschodniej ( Warszawka ) Polski.
Witajcie!
Ja tez bym chetnie wzi±³ udzia³ w takich warsztatach. Bedê ¶ledziæ ten temat, podajê maila : jcsterna@yahoo.com
Pozdrawiam
J,S.
Witam
Ciesze siê z zainteresowania. Wrócê do tematu w pa¼dzierniku, na razie jestem zajêty przygotowywaniem treningu ³ucznictwa Chiñskiego z udzia³em Stevena Selby z Hong Kongu.
Co do miejsca to my¶lê, ¿e raczej Warszawa, a w ka¿dym razie gdzie¶ w centrum Polski
Witam, równie¿ jestem zainteresowany, czekam na jakie¶ ustalenia, popieram inicjatywe!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.