Szukamy chetnych do treningow szermierki dawnej (wczesne sredniowiecze- zadnych poltorek itp.) w, lub okolic £odzi. Mile widziane osoby z jakimkolwiek doswiadczeniem. Treningi organizowane sa przewaznie w srody i poniedzialki okolo godziny 18 na Dabrowie. Zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem 692-903-307.[/b]
Je¿eli mozna walczyæ na jednorêczne zapa³ki plus tarcza to chêtnie siê dopiszê
pozdro
Wogóle warto by siê skontaktowaæ. Bo dogadaæ sie z kim¶ w sprawie treningów w £odzi jest ciê¿ko.
Ja jestem chetny ale z racji pracy jedyny termin jaki mi odpowiada to niedziela;
Mam takze miejsce do dyspozycji w Zgierzu na treningi - spokojne, na uboczu, po treningu mozna od razu robic grila i browara a jak ktos ma potrzebe to sprzet;
Pozdro
Przyda³o by sie wreszcie zgadaæ porzadnie.
Jest mo¿liwo¶æ zaproszenia instruktora z ARMA, co by by³o fajne. Wiem, ¿e jest jeszcze kilka fajnych o¶rodków szermierczych, ale to wygl±da najrealniej.
Powiedzmy raz na miesi±c. Nale¿a³o by siê oczywi¶cie zrzuciæ na tê okoliczno¶æ.
Poza tym treningi we w³asnym gronie ju¿ za darmochê :-).
Korzy¶æ spora, bo mozna by od razu spróbowaæ jakiego¶ ustawienia w szykku jakby sie okaza³o, ¿e nas to bawi. By³o by jak znalaz³ na imprezach.
Bêde dzwoni³ na podany powy¿ej numer.
Woleliby¶my to obgadaæ na ¿ywo. Regularne treningi w sprawdzonej formule z doswiadczonym prowadz±cym. W ca³kiem sporym mie¶cie w srodku Polski. Przyda³y by siê wreszcie. :-)
mój - 601262856
Zebranie mamy w sobotê, mo¿na zajrzeæ i pogadaæ. Al. Ko¶ciuszki 21, w brmie, "P³on±ca ¯yrafa", g.18.
sprobujemy sie pojawic w zyrafie. Nic nie obiecuje bo jescze nie kontaktowalem sie z innymi. daszbor!
[ Dodano: dzisiaj ]Udalo nam sie spotkac w Zyrafie. Co wiecej doszlo do pierwszego treningu
.. nastepne sa planowane.
Najmocniej przeprasza, ze nie zjawilem sie w niedziele. Ilosc browca i innych trunkow na urodzinach brata mnie powalila na cala niedziele (tez przez to tak szybko z zyrafy sie urwalem);
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.