Bylbym wdzieczny jezeli moglbys umiescic w Kalendarium 2004 informacje o swiecie bractwa Dom Jastrzebia polaczonym z turniejem w dniach 18 -19 wrzesnia 2004. Miejsce: Czarci most w Czernej. Impreza niedatowana, zamknieta dla turystow. W programie turniej walk pieszych lekki i ciezki, turniej procarzy, turniej luczniczy, walki nozem oraz zapasy. Jezeli beda chetni, odbedzie sie rowniez turniej kuszniczy. Przewidziane równie¿ stoiska dla rzemieslników. W czwartek zostana podane szczegó³y imprezy.
Ewentualne pytania: DomJastrzebia@poczta.onet.pl
Chodzi o Czern± ko³o Krzeszowic?
Tak..
w³asnie dok³adnie o t±..
Tak my¶la³em, bo wiem ¿e¶cie z Krzeszowic
Byæ mo¿e kto¶ od nas siê zjawi, bo mamy jakie¶ 120km, ale napisz proszê jak z zzakwaterowaniem, bo widze dwudniowa impreza, i czy jakie¶ wy¿ywienie bêdzie
Ogólnie, wiêcej szczegó³ów proszê
mo¿e byc na priv
dalej czekamy na szczego³y imprezy
zakwaterowanie dla potrzebujacych w prywatnych domach
dla reszty w namiotach
tzn kto ma i mu nie straszne zimno
zaczyna sie o 12 w sobote a okolo 14 w niedziele konczymy
z konkurencji odbedziemy praktycznie wszystkie chyba ze do ktorejs nie bedzie chetnych
wyzywienie bedzie, chociaz menu nie zostalo ostatecznie ustalone...jeszcze
do Czernej mozna sie dostac przez Olkusz lub Krzeszowice, jakies 35 kilo na polnocny-zachod od Kraka, obok miesci sie pole golfowe w Paczoltowicach
pozdrawiam
jak to w Czernej to niez³y czosnek trzeba dra³owaæ od Krzeszowic...a macie jaki¶ transport dla tych co przyjad± np. poci±giem?
A cio drogi Radku, chcesz przyjechac moze?
jak siê w koñcu z Krakowa wybiorê...zasiedzia³em siê i nie chce mi siê je¼dziæ nigdzie,bêdzie pretekst to moze pojadê
Prepraszamy najuprzejmiej
z przyczyn od nas niezaleznych jestesmy zmuszeni przesunac impreze na przyszly weekend tj. 25-26 Wrzesnia
Zapraszamy serdecznie wobec tego za tydzien
a co do zapytanka preseza to ludzi sie bedzie w razie potrzeby transportowac z dworca do Czernej samochodami
pozdrawiam
Nie wiem, ja by³em w Dêbnie :P
By³o [shadow=red:7d56bf9b91]wspaniale[/shadow:7d56bf9b91]. Tylko, nie wiedzieæ czemu, go¶cie nie dopisali
Polecam na przysz³o¶æ.
Chwa³a Jastrzêbiom!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.