Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Jaskrowisko by³o - Gdañsk ->13-15.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Robert Bagrit
Temat o Jaskrowisku ktore to odbylo sie 13-15 sierpnia, kolo Gdanska. Chcialbym wrzucic foty do tego tematu i moja opinie.
madrath
Salve!

He, he - bêdê pierwszy:)

Bomba. Cieszê siê ¿e kto¶ wreszcie za³o¿y³ temat o tej wypasionej imprezce.

Imprezka klimatyczna. Plebej ¶wietny, bojówka tak¿e.

Chateau de Legan jest bez w±tpienia trunkiem roku 2004. Wra¿enia smakowo estetyczne (butelki - ka¿da inna!) s± niezapomniane.

Pomimo niedoborów dobrej pogody chyba wszyscy bawili siê ¶wietnie.

Nie mo¿na zapomnieæ o koledze Karasiu który jak s±dzê sta³ siê legend± a zwrot "Kocham ciê na chwilê" doskonale oddaje konsumpcjonistyczny charakter mi³o¶ci jaki wykszta³ci³ siê w dzisiejszych czasach. smile.gif

Pozdrawiam i dziêkujê za ¶weitna zabawê wszystkim obecnym na Jaskrowisku a szczególnie organzatorowi - Jaskrowi i jego ekipie która do³o¿y³a wszelkich starañ aby impreza mia³a taki fajny przebieg.

Pozdrowienia

- mateusz

P.S.

Postaram sie dostarczyæ swoje zdjêcia jak najszybciej.
Kokosz79
Impreza by³a kameralna, aczkolwiek wyparna.
Pogoda mo¿e nie dopisa³a, ale to nie sprawi³o nam wielkiej trudno¶ci.

Wielkie dziêki dla organizatorów.

P.S. Czekamy na fotki.
Pyton
Hej
Imprezka naprawde w deche, bardzo mi sie podoba³a i chcia³bym j± odwiedziæ w przysz³ym roku smile.gif .Pewnie by¶my siê ju¿ za rok zsypali wiêksza ekip±.

Bardzo fajne walki za co dziêki, przy tym bawi³em siê najlepiej bigsmile2.gif

A w³a¶nie £om¿a te¿ czeka na foty smile.gif

Pozdrowienia i pok³ony dla organizatorów za fajna imprezkê w klimatach XIII wiecznych bigsmile2.gif
Hej
Bart
Hej!
Chateau jest generalnie trunkiem sezonu ... ka¿dego pijacy.gif Faktycznie by³o kameralnie, ale za to zajebi¶cie by³o. szef.gif

Zdrufko
Bartek

P.S.: Fotki w drodze.
Skaras
Jak dla mnie najlepsza impreza w sezonie. Bardzo mili ludzie, ktorym nie przeszkadzalo (lub tego nie zauwazalem) moje trzodliwe zachowanie bydlaka szczerba.gif Bojowy w wiekszosci przespalem, ale to co widzialem bardzo mi sie podobalo. Plebej bardzo zabawny (bieg po alpage rzadzi)! Oby wiecej takich imprez. Za rok napewno zawitam.
Pozdrowienia dla: kilka przedstawicieli SK, z ktorymi przyjechalem, Mateusza, Jaskra i oczywiscie Agatki heart.gif bum.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.