Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Polska] - p³ótno ¿aglowe
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Sowa
Potrzebuje p³ótno na namiot historyczny.
Dobrze zeby by³o impregnowane.
Lecz gdy niebedzie bede sama je impregnowaæ.
Czy ktos moze mi powiedziec gdziez moge je kupic i po ile ?
W Olsztynie na dzien dzisiejszy jest nie do dostania face4.gif

Sowa
vroobell
znajd¼ Surtex w £odzi, oni wysy³aj± p³ótno lniane impregnowane
tylko 2 sprawy:
- nie za³atwiaj op³aty przy odbiorze, to kosztuje kilkadziesi±t z³otych, lepiej przelew netem zrobiæ
- przypilnuj ¿eby dobrze zmierzyli - mi i koledze przys³ali po 20 cm za ma³o

Powodzenia
Argail
a czy wiadomo co¶ na temat namiarów na ten sklep i cen owego p³ótna?

Bo z Poznania to trochê daleko, ¿eby pojechaæ i siê za³amaæ cenowo...

Nie ¶miem pytaæ czy maj± stronkê w necie...
Halfgar
Argail

surtex

jest sklep firmowy na ul. G³ównej 10 w Poznaniu

Halfgar
Krystian
Tak tylko, ze maja material brezent lniany na szerokosc 102 cm. A czy ktos mam moze namiary na jakis inny sklep ktory posiada w swojej ofercie materia³ przynajmniej na 150 cm?
Racibora
CYTAT(Krystian @ 12:36 02.12.2004) *
Tak tylko, ze maja material brezent lniany na szerokosc 102 cm.

Pamiêtasz, po ile?
greslav
Witam. 'Surtex' Gdynia ul. Krzywoustego. Wszelkiej ma¶ci materia³y na rekonstrukcjê. Maj± w swojej ofercie tkaninê brezentow±, w naturalnym kolorze lnu /nie
bia³ym/.
Jest to tkanina typowa na namioty historyczne. Nie jest impregnowana,ale
bardzo gêsto tkana.
Cena netto 24,50 za 1 mb, szeroko¶æ 105 cm.
Pzdr greslav
Yhm
CYTAT(greslav @ 00:08 06.01.2008) *
Jest to tkanina typowa na namioty historyczne. Nie jest impregnowana,ale
bardzo gêsto tkana.

Jak± ma gramaturê? Lub lepsze pytanie: jak± minimaln±/optymaln± gramaturê powinna mieæ tkanina lniana na namiot historyczny.
Nikodem
Móg³by mi kto¶ wskazaæ gdzie na stronie Surtexu znajduje siê w/w tkanina? Bo cena wygl±da naprawdê kusz±co, ale nigdzie nie mogê zlokalizowaæ tego produktu.

Ponadto, jak ju¿ kto¶ bêdzie przeszukiwa³ ich stronê, to mo¿e powiedzieæ mi jaki filc by³by najodpowiedniejszy do spania? Bo nie spodziewa³em siê a¿ takiej ilo¶ci gatunków "filców technicznych we³nianych".

Z góry dziêkuje
Nikodem.
Yhm
Nie znajduje siê. To znaczy nie z cen±. Symbol tkaniny to LT 61023, ma szeroko¶æ 102 cm i moje ¼ród³a z marca podaj± cenê 19.43z³/mb
Viator
Gaivs Livivs Germanvs wys³a³ do nas raport o tre¶ci:
CYTAT
Problem namiotu powraca. Czy kupili¶cie i jak wysz³o? Zdajcie relacje do mnie , bo zabieram sie za namiot i ka¿da rada bedzie cenna.
Poniewa¿ z tre¶ci wynika, ¿e Kolega G.L.G. nie tyle chcia³ raportowaæ, ile po prostu odpowiedzieæ w temacie (Szara Rada chyba nie jest jak±¶ grup± speców od namiotów), wiêc niniejszym wklejam jego tekst. Kolega jest nowy i siê pomyli³... Aha, Germanvsie, i ustaw prawid³owo skrzynkê PW, bo nie mo¿na Ci nawet na ni± odpisaæ, jest zablokowana.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.