Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Polska] - filc i pó³produkty filcowe
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Gunnila
Gdzie mo¿na kupiæ naturalny we³niany filc, tylko w p³atach a nie "kapelusikach"?
Dziêkujê za pomoc
Maciek Ananicz
W surteksie w Gdyni jest filc, w ró¿nych grubo¶ciach.
Piotr Paruch
Poszukaj po supermarketach budowlanych w pobli¿u stoiska z papierami ¶ciernymi albo g±bk±, gum±, albo w sklepach z meteria³ami tapicerskimi. Uwaga! Mo¿na natkn±æ siê te¿ na filc sztuczny, czasami na pierwszy rzut oka trudno je od siebie odró¿niæ. W Krakowie filc jest po oko³o 50z³/kg, zale¿nie od grubo¶ci (3-15mm), jest te¿ szary (czy te¿ czerwony) trochê tañszy.
Dacron
Czy wie ktos gdzie mozna kupic formatki na kapelusze filcowe w trojmiescie, najlepiej w Gdansku ??

Pozdrawiam.
Krystian
Fajny filc w roznych grubosciach na wage jest do kupienia w sosnowcu w firmie Danaes, telefonu nie pamietam.
Pozdrawiam
Gomez
Gdzie kupiæ filc w okolicach bêdzina, ewentualnie katowic ??? z góry dziêki za pomoc
Micha³ ¯elazo
Niestety w Lublinie w ¿adnej hurtowni takiej rzeczy dostaæ siê nie da...

Dlatego zapytujê, czy mo¿e kto¶ z Was wie gdzie sprzedaje siê filcowe pó³produkty do robienia kapeluszy ???
Interesowa³aby mnie zw³aszcza Warszawa (si³± rzeczy - jest ca³kiem blisko), ale je¶li kto¶ zna sklep czy hurtowniê po³o¿on± w innej czê¶ci Polski, a prowadz±c± np. sprzeda¿ wysy³kow± - bardzo proszê o informacjê.

Pozdr.
M.
Horhe
Najlepiej bêdzie to za³atwiæ bezpo¶rednio od producentów

http://www.polkap.pl/

Do czo³owych nale¿± Bielskie Filce i Skoczów.
freescotland
Proponuje Rzeszów, id±c od pomnika przez ¶wiat³a na dworzec PKS, obok centrum Europa II jest sklep gdzie jeszcze kiedys by³o tego na mase, w ró¿norodnych kolorach i niedrogo, nie wiem jakteraz bo dawno w domu nie by³em.
Bodvar Leifson
A czy kto¶ wie gdzie mo¿na kupiæ filc w Warszawie?
Tomasz Rejf
W Warszawie filc jest do kupienia w sklepie na placu Grzybowskim. Sklep ze sznurkami itp.
Boran
Czy ktos wie, gdzie mozna kupic filc w Krakowie?
Kiedys byl w DHO na Pilotow, ale teraz tam nowa Castorame roba i juz filcu nie bedzie.
Znacie jakies inne miejsca?

pozdrawam
Piotr Paruch
Sklep z akcesoriami meblarskimi na ul. Dietla, w okolicach przecznicy z Bozego Ciala. Nie pomyl ze sklepem meblowym ,ktory jest nieco blizej Krakowskiej.
Boran
dziekuje unizene smile.gif
Abrat
Jest tylko ma³y szkopu³ w tym, ¿e filc produkowany obecnie przemys³owo ma siê nie za bardzo do takiego ze ¶redniowiecza. Najbardziej zbli¿ony widzia³em z nie przemys³owych manufaktur z Wêgier. Ale gdzie go szukaæ dunno.gif popytajcie mo¿e Gyulê?
Kasia Kmieæ
Mam namiar na Wêgrów filcowników!
oto on...Akos Kaszas
4405 NYIREGYHAZA
25 Csarda Street
HUNGARY
telefon:0011 36 42?491-127
Mam nadziejê , ¿e kto¶ do nich siê zg³osi. To ci co byli na jednym z ostatnich Biskupinów.
Pozdrawiam!
Abrat
Dziêki
a co oznacza pytajnik w numerze telefonu?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.