Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Artyku³y na Bagrittonie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Literatura
Jan Gradoñ
Witam!

Czy dzia³y "Zbrojownia" i "Stroje" na Bagrittonie pad³y? W serwisie napisane jest, ¿e w "Zbrojowni" "artyku³y publikowane s± cyklicznie ka¿dego miesi±ca", a po ciekawym artykule Tomka Rajtara o rozwoju rêkawic, który ukaza³ siê na pocz±tku stycznia, cisza. Podobnie jest ze "Strojami". shocked.gif

swinka.gif
Robert Bagrit
Witam!

Nie tak ³atwo jest wyci±gn±æ co¶ od kogo¶, komu siê nie p³aci, od kogo¶ kto nie ma czasu, od kogo¶ kto robi to ...

Oczywi¶cie nie mam do nikogo pretensji tylko proszê o wyrozumia³o¶æ.

Poza tym szykujemy niespodziankê...
Tomasz Rajtar
Obiecujê, ¿e moje nastêpne artyku³y w koñcu w zbrojowni pojawi± siê...
Po prostu nie chcê robiæ tego po ³ebkach. A na pe³ne zaanga¿owanie siê w to nie mam teraz po prostu czasu. Z czego¶ ¿yæ trzeba, czyli po¶wiêcac czas na pracê... (¿eby mieæ z czego wydawaæ krocie na hobby). Tak wiêc niestety gdy mam gor±cy okres w pracy (a tak jest od d³u¿szego czasu), to cierpi na tym naturalnie hobby...
Inaczej mówi±c "rzeczywisto¶æ skrzeczy"... icon_sad.gif
Abrat
Prawdê mówi±c Tomaszu jak us³ysza³em od Ciebie o planach - raz na miesi±c jeden artyku³ - i widz±c ju¿, po pierwszym artykule, rzetelno¶æ, to mnie przytka³o. Aby napisaæ co¶ naprawdê dobrze trzeba przewaliæ duuuu¿o materia³ów. Trzeba pracowaæ (w pracy), a w domu rozmawiaæ z ¿onk± i z dzieæmi siê pobawiæ (o ile s± jester.gif ), a nie zasiadaæ natychmiast do ksi±¿ek i komputera read.gif .
Chc±c zapeniæ takiemu portalowi du¿± ilo¶æ artyku³ów musi byæ niez³y zespó³, i najlepiej jak kilka osób pisze w danym temacie, a nie tylko jedna. Jedna mo¿e to kontrolowaæ i czuwaæ nad poziomem. A jak jest chwila luzu, to pisaæ do szuflady, czyli na zapas.
To takie dywagacje popieraj±ce apel Bagrita o cierpliwo¶æ i
powodzenia.
Jan Gradoñ
Witam!

CYTAT(Tomasz Rajtar)
Po prostu nie chcê robiæ tego po ³ebkach. A na pe³ne zaanga¿owanie siê w to nie mam teraz po prostu czasu.

W pe³ni Ciê rozumiem i nie popêdzam. smile.gif

swinka.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.