CYTAT
M³otki bacharskie do czego? Do klepania karoseri samochodowej. Znajdziesz tam namiastkê mlotkow do rownania chyba cos do wypuklania. A co z reszta :mlotki do wyciagania ,rozciaganiamia,i pozostalej reszty operacji.
Reszte m³otków te¿ znajdziesz, wybór jest naprawde du¿y. A napisa³em m³otki blacharskie bo dzisiaj jak pójdziesz to sklepu i powiesz ¿e chcesz m³otki p³atnerskie to popatrz± na ciebie jak na wariata.
CYTAT
Wiem ze sa do kupenia pofesjonalne motki blacharskie i mozna je zamowiæ w Polsce ( czêsæ spowadzana z ameryki). Sprawdzale¶ ile takie urzadzenia kosztuja i do jakiej blacharki sa przeznaczone? Bo ja tak. Wychodzi na to samo albo drozej ni¿ ja proponowalem .
Akurat sprawdza³em i akurat u¿ywam trzech m³otków niemieckich produkowanych z szweckiej stali. S± drogie to fakt bo ok. 150 z³ za sztuke, ale jest to ju¿ w pe³ni profesionalne narzêdzie i uwierz mi nadaj± sie.
CYTAT
Zarzucasz mi ze proponuje amerykanska tandete a za chwile proponujesz najtanszy chinski bubel z marketu ktory to w trymiga sie rozleci (spawdza³em).
Tak ale ten chiñski bubel kosztuje tyle co nic w porównaniu z amerykañsk± tandet± a na pocz±tek w zupe³no¶ci wystarczy. Te¿ ich u¿ywa³em i s± s³abe ale jak sie nie nawala jak g³upi a u¿ywa ich z g³ow± to mo¿na co¶ z ich pomoc± zrobiæ.